Κορυφή με σούπερ ανατροπή για Σεβίλλη (videos)

Η Σεβίλλη… έπιασε στην κορυφή την Μπαρτσελόνα στην πριμέρα ντιβιζιόν, καθώς έφτασε στην τρίτη σερί νίκη με εντυπωσιακή ανατροπή και 2-1 κόντρα στην Βιγιαρεάλ για την 9η αγωνιστική. Πήρε βαθμοί (0-0) η Λα Κορούνια στην Βαρκελώνη, κόντρα στην Εσπανιόλ…

Η ομάδα της Ανδαλουσίας συνέχισε την εκπληκτική της πορεία και νίκησε την Βιγιαρεάλ (έμεινε στους 14 βαθμούς και στο -2 από την 6η θέση) με δυο γκολ στο τέλος. Ο Βιέτο στο 79’ άνοιξε το σκορ για το «κίτρινο υποβρύχιο», αλλά στο 88’ ο Σουάρεζ ισοφάρισε.. Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90’+2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακά.
Οι συνθέσεις
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Παρέχα, Καρίσο, Τρεμουλινάς, Ντελοφέου (64’ Βιντάλ), Κρισόβιακ, Μπιά (82’ Μπανέγα), Σουάρεζ, Γκαμέιρο (74’ Άσπας), Μπακά.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Σέρχιο Ασένχο, Μάριο, Παουλίστα, Βίκτορ Ρουίζ, Κόστα, Γκόμεζ (63’ Ντος Σάντος), Τριγκέιρος, Σοριάνο, Σερίσεφ (79’ Κάνι), Ούτσε (66’ Βιέτο), Ντος Σάντος .

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία πήρε η Λα Κορούνια (είχε προηγηθεί η νίκη με 3-0 εντός κόντρα στην Βαλένθια) από την Εσπανιόλ (έμεινε στους 10 πόντπυς) στη Βαρκελώνη. Η Εσπανιόλ είχε τις ευκαιρίες να φθάσει στη νίκη, αλλά δεν σκόραρε. Ο Λούκας Βάσκεζ είχε δοκάρι στο 11′, ενώ στο 63′ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.


Σχετικά άρθρα