Δεν «καίει» τον Μήτρογλου

Η περίπτωση Μήτρογλου απασχολεί τον Ολυμπιακό, με όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι και τη νέα απειθαρχία εντός αγωνιστικού χώρου από τον διεθνή φορ με το θέμα του πέναλτι. 
 
Στην ομάδα υπήρξε όπως είναι λογικό έντονη δυσαρέσκεια για το νέο παράπτωμα του Μήτρογλου, το οποίο συνέβη λίγες εβδομάδες μετά το προηγούμενο και το επεισόδιο με τον Τσόρι για την εκτέλεση του πέναλτι κόντρα στη Βέροια. 
 
Ο Μίτσελ δεν κάλυψε δημοσίως τον παίκτη, ο οποίος εκτέθηκε περισσότερο με τη συγνώμη που ζήτησε μέσω twitter επειδή έχασε το πέναλτι, μήνυμα που απέσυρε λόγω των έντονων αντιδράσεων και σχολίων από οπαδούς της ομάδας. 
 
Ο Ισπανός θα επιχειρήσει να συνεχίσει την προσπάθεια συνετισμού του Μήτρογλου, ζητώντας από τον ποδοσφαιριστή να αλλάξει μυαλά και να σταματήσει να φέρεται εγωιστικά στο γήπεδο. Ήδη από την πλευρά του παίκτη έχει δοθεί η υπόσχεση ότι δεν θα συμβεί ξανά τέτοιο περιστατικό, το οποίο αποδίδεται στη δίψα του να προσφέρει στην ομάδα και όχι στην προσωπική προβολή του.
 
Ο Μίτσελ άφησε να εννοηθεί ότι έχει παράπονα από τον Μήτρογλου και για τη γενικότερη δουλειά του το τελευταίο διάστημα, η οποία έχει αντίκτυπο στην απόδοσή του, ενώ το πλάνο που υπάρχει είναι να γίνει προσπάθεια ώστε να αξιοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής προς όφελος του συλλόγου και όχι να απενεργοποιηθεί ή να τιμωρηθεί. 
 
Με την επιστροφή του Μπενίτες είναι βέβαιο ότι ο Μήτρογλου δεν θα παίξει βασικός σε όλα τα παιχνίδια, ενώ κόντρα στον Πανιώνιο στο αυριανό ματς για το Κύπελλο θα χρησιμοποιηθεί ο Διαμαντάκος
 
Άλλη ευκαιρία, πάντως, στον διεθνή επιθετικό εφόσον επαναλάβει συμπεριφορές αλάνας και παιδικής χαράς δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί από τον προπονητή και γενικά από τον σύλλογο. 

Σχετικά άρθρα