Καμπ με την Γαλατασαράι στον Πειραιά

Η Γαλατασαράι αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και θα μεταβεί στην χώρα μας για κοινή προετοιμασία με τους Πρωταθλητές. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα είναι στον Πειραιά την Κυριακή 9/11 και από την Δευτέρα 10/11 έως την Πέμπτη 13/11 θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Γαλατασαράι συμμετέχουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η προετοιμασία θα βοηθήσει και τις δυο ομάδες να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για την πρεμιέρα της 29ης Νοεμβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κληθεί στις αρχές Οκτωβρίου από την Γαλατασαράι στην Πόλη για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά το οποίο και κατέκτησε με άνεση.

Ο Θόδωρος Βλάχος μιλώντας για το καμπ σημείωσε: “Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον μήνα όπου ξεκινά και το Πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Η ομάδα μας βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο αλλά θέλουμε κάποια δυνατά τεστ για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπρέσια στην Ιταλία. Η Γαλατασαράι είναι μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να διορθώσουμε τα λάθη μας“. 

Σχετικά άρθρα