Νίκη για τον Τύρναβο, ισοπαλία στα Χανιά (video)

Ο Τύρναβος επιβλήθηκε του Αιγινιακού με 2-1 για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0.

Βήμα πρόκρισης ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος κατάφερε να επιβληθεί του Αιγινιακού με 2-1 στο Αλκαζάρ και έκανε πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ότα στο 45ο και στο 72ο λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Δερμιτζόγλου στο 58′.

Οι συνθέσεις:

Τύρναβος: (Α. Διγκόζης): Πρίφτης, Σιάτρας, Καραμανλής, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Παληγεώργος, Ντατίδης, Γεωργίου, Σκαθαρούδης, Ότα, Σολφερίνο.

Αιγινιακός: (Α. Θεοδωρίδης): Μένκα, Αραμπατζής, Μπάρος, Τέλλος, Γεωργίου, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Πόποβιτς, Μπλάζεκ.

“Κλώτσησαν” την ευκαιρία τα Χανιά

Τα Χανιά με τη νίκη τους επί του Παναιτωλικού την 1η αγωνιστική ήθελαν ακόμη ενα τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς από τον Παναθηναϊκό), προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση, ωστόσο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους Βολιώτες να παραμένουν ζωντανοί στο “κυνήγι” της πρόκρισης, ενώ οι Κρητικοί θα περιμένουν για να δουν αν θα καταφέρουν να προκριθούν. Τα Χανιά έχασαν μάλιστα πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, με τον Πάγκαλο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Κασμερίδη σε εκτέλεση πέναλτι στο 61ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παγώνης, Παπατζίκος, Γκότοβος, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης (46′ Κρητικός), Γουέλκαμ, Οικονομόπουλος, Μαρτσάκης, Νύκταρης (46′ Πάγκαλος)

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης Γιαλούσης (65′ Σκοπελίτης), Ζέρης, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Μέζα (55′ Πινάρες), Θέος, Νικολιάς (46′ Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος

Κύπελλο Ελλάδας (φάση ομίλων)

2η αγωνιστική

Τύρναβος-Αιγινιακός 2-1
(45′, 72′ Ότα – 58′ Δεμιρτζόγλου)

Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

(17:15) Φωστήρας – Παναχαϊκή
(17:15) Εθνικός Σερρών – Ηρακλής
(19:30) ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7ος όμιλος

Τύρναβος 4β.-2αγ.
Αστέρας Τρ. 3β.
Καλλονή 1β.
Αιγινιακός 0β. -2αγ.

8ος όμιλος

Χανιά 4β. 2αγ.
Παναθηναϊκός 3β.
Ολυμπιακός Βόλου 1β. 2αγ.
Παναιτωλικός 0β.

Σχετικά άρθρα