Νίκη κόντρα στον μέντορά του

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (21:30, Novasports 2) για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τη Φενέρμπαχτσέ και θέλει πάση θυσία να φανεί κακός… οικοδεσπότης.

Οι πράσινοι μετά την ήττα στο Μόναχο από τη Μπάγερν δεν έχουν περιθώρια για άλλη ήττα και κυρίως μέσα στο γήπεδό τους. Απέναντι στον άνθρωπό με τον οποίο πανηγύρισαν πέντε τρόπαια Ευρωλίγκας πρέπει να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων όπως έκαναν και πέρυσι όπου πήραν τη νίκη.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς περιμένει να δει σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αφού πολλά θα κρίνουν οι μάχες κάτω από τα καλάθια. Πέραν του διεθνούς σέντερ και του Νέλσον, ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν έχει άλλες απουσίες. Σε αυτό το παιχνίδι ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται μόλις μία ασίστ για να φτάσει τις χίλιες στην Ευρωλίγκα.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό της (ήττες από Καρσίγιακα και Γκαζιαντέπ) με τον Παναθηναϊκό να το γνωρίζει αυτό και με την υποστήριξη του κόσμου που αναμένεται να ανέβει μαζικά στο ΟΑΚΑ θέλει τη νίκη που θα τον βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σημειώνεται ότι ο Εξάστερος δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός έδρας από τους Τούρκους.

Σχετικά άρθρα