Δεν άφησαν τον Άγγελο να γιορτάσει την επέτειο του!

     Ας το φέρουν βάρος στη συνείδηση τους…

     Ας το φέρουν βάρος στη συνείδηση τους…

   Χθες, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε την επέτειο των 35 χρόνων γάμου με την Κυρία του (το «Κ» κεφαλαίο μετά λόγου γνώσης), τη Βιβή. Και θα ήθελε, να την γιορτάσει αλλά η πίκρα από το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, δεν τον άφησε να την απολαύσει…

   Οι παίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους. Ίσως και δεν ήξεραν την επέτειο του προπονητή και φύλακα – Άγγελου Αναστασιάδη τους. Δεν θα τον πίκραναν τόσο. Δεν θα τον πότιζαν φαρμάκι ενώ τους κερνά ροδόσταμο.

   Έτσι ή αλλιώς πάντως, ας το φέρουν συν τοις άλλοις κι αυτό βάρος στη συνείδηση τους! Επιμένουμε εμείς…   

   Η κυρία Βιβή πάντως,  θέλησε να μοιραστεί τη χαρά και τα συναισθήματά της, ανεβάζοντας το παρακάτω μήνυμα καρδιάς στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:
   «29 Οκτώβρη 1979!!! 35 χρόνια!!! Είμαστε το τέλειο παράδειγμα του αθροίσματος εκείνου που είναι μεγαλύτεροι από τα μέρη του. Μόνη, είμαι χαμένη. Μαζί σου νιώθω πως έχω μία ζωή γαλήνια, γεμάτη αγάπη και γέλια. Είσαι πάντα εδώ για μένα. Το πιο σημαντικό; Έχω έναν τέλειο φίλο μέσα σε έναν αδιάφορο κόσμο… Τελικά ένας επιτυχημένος γάμος δεν είναι δώρο, είναι επίτευγμα! Ευτυχισμένη καληνύχτα…»

   Παρεμπιπτόντως, το επί 35ετία «έτερον ήμισυ» του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν – και φυσικά είναι – βαθιά πιστή στον ΠΑΟΚ. Από τις ξεχωριστές παρουσίες (και) στην εκστρατεία των φίλων του «δικέφαλου» το 1972 για τον τελικό του Κυπέλλου. Στα πούλμαν του «Όλυμπος Τουρς» – πάντα, με τον αδελφό της – ο οποίος ήταν ο επίσημος μεταφορέας των οργανωμένων…

Σχετικά άρθρα