Αυλωνίτης: «Πάντα θαύμαζα τον Μέλμπεργκ»

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό είναι ο Τάσος Αυλωνίτης με το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και και που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
 
Ο στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA για την εμπειρία που βιώνει, για τον Μέλμπεργκ που ήταν το ποδοσφαιρικό του είδωλο και για τα δύσκολα ματς που έρχονται. 
 
«Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις ένα ντέρμπι, αλλά θα πρέπει να το δούμε και ως ένα ματς που έδωσε τρεις βαθμούς και να να κοιτάξουμε το επόμενο. Είμαστε Ολυμπιακός και η νίκη είναι απαραίτητη σε κάθε παιχνίδι. Δεν στεκόμαστε μόνο στο τι έγινε σε ένα ντέρμπι. Είμαστε έτοιμοι για την Τρίπολη, εκεί όπου είναι απαραίτητοι οι βαθμοί. 
 
Ο κόσμος με προσέγγισε όλες αυτές τις μέρες, μου έδωσε συγχαρητήρια και είναι κάτι που κάνει χαρούμενο. Όμως δεν θα κάνω κάτι διαφορετικό στη συνέχεια, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα προσπαθώ να δείχνω στο γήπεδο τη δουλειά που κάνω στις προπονήσεις. 
 
Είναι αλήθεια ότι μικρός είχα αφίσα του Μέλμπεργκ στο δωμάτιό μου. Τον είχα είδωλο, τον θεωρώ από τους πιο σημαντικούς παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη θέση. Μου άρεσε και η προσωπικότητά του, ήταν συγκρατημένος, συγκεντρωμένος και ήρεμος. Προσπάθησα να πάρω αρκετά στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού του.
 
Οχι, δεν είχα σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θα έβαζα γκολ σε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναίκού. Κι όταν το έκανα προσπάθησα να το συνειδητοποιήσω. Κι η χαρά ήταν διπλή γιατί πήραμε και τη νίκη. Ήταν κάτι παραπάνω από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
 
Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, το δείχνει στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Θέλει μεγάλη προσοχή. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι θα νικήσουμε. Το ματς με την Γιουβέντους είναι σε διαφορετικό θεσμό. Στο πρωτάθλημα καιγόμαστε για τους βαθμούς. Δεν θα έχουμε το μυαλό μας ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, προέχει ο Αστέρας. Θα πρέπει να νικήσουμε και για να έχουμε καλή ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι εκεί κάτι θετικό». 

Σχετικά άρθρα