Κλάους: «Σε κάθε ματς εμείς το πάνω χέρι»

Χρώμα… ασπρόμαυρο είχαν τα βραβεία της 8ης αγωνιστικής της Super League και μετά από τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή, Ράζβαν Ρατς, ήταν η σειρά του Στέφανου Αθανασιάδη να… ανταμειφθεί για το γκολ που σημείωσε στο ματς με την Βέροια.

«Ευχαριστούμε καταρχήν τον Ρατς που… ήρθε στην ώρα του. Δεν μας έστησε καθόλου (γέλια)», είπε αρχικά ο Κλάους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ποιότητα που προσφέρει ο Ρατς στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που από την πρώτη στιγμή που ήρθε έδεσε με όλους μας και μας βοηθάει πάρα πολύ».

Για την χρησιμοποίησή του και εκτός περιοχής: «Το ζητάει ο προπονητής αυτό να βγαίνω από την περιοχή και να ανοίγω χώρους για τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι μέσα από την προπόνηση που κάνουμε, σιγά, σιγά μου βγαίνει αυτό και στο γήπεδο».

Για την διαχείριση δυνάμεων και το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να βάζουμε εμείς πρώτοι γκολ και να έχουμε το πάνω χέρι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλά ματς και πρέπει και εμείς οι παίκτες να προσπαθούμε να παραμένουμε φρέσκοι. Να ξεκουραζόμαστε και μέσα από τις προπονήσεις που κάνουμε να τα καταφέρνουμε έτσι ώστε να νικάμε κάθε παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα