Το σπίτι που έκαψε ο Μπαλοτέλι (pics)

Μετά από τρία χρόνια λύθηκε το… μυστήριο, σχετικά με την πυρκαγιά που είχε αρπάξει στο σπίτι του Μάριο Μπαλοτέλι, όταν ο Ιταλός άσος φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!

Συγκεκριμένα, η «Daily Mail» φιλοξένησε την Παρασκευή φωτογραφίες από το κατεστραμμένο σπίτι που είχε νοικιάσει τότε ο «Σούπερ Μάριο» και… πυρπολήθηκε από πυροτεχνήματα που άναψε… κάποιος στο μπάνιο, με αποτέλεσμα το οίκημα να καεί! Το περιστατικό είχε συμβεί στο Τσέσαϊρ και ήταν τον Οκτώβριο του 2011. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Ιταλός επιθετικός είχε την… ιδέα να ανάψει πυροτεχνήματα μέσα στο μπάνιο του μαζί με την παρέα του! Με αποτέλεσμα στη συνέχεια, μετά την καταστροφή να… ξηλωθεί, πληρώνοντας 400.000 λίγες για τις επισκευές.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σχεδόν σε όλα τα δωμάτια στον πρώτο όροφο της πολυτελούς κατοικίας.

Τότε, ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε αρνηθεί πως ήταν ο υπεύθυνος, και τόνισε πως φταίει ένας φίλος του. Εκείνη την περίοδο ο Ιταλός άσος είχε… ακούσει πολλά από τον βρετανικό Τύπο, και στον πρώτο αγώνα μετά το περιστατικό, στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ», ο διεθνής άσος έδειξε μια φανέλα, που έγραφε: «Γιατί πάντοτε εγώ»! Σ’ αυτό το ντέρμπι είχε σημειωθεί το ιστορικό 6-1 των «πολιτών», με τον Μάριο Μπαλοτέλι να σκοράρει δυο γκολ… 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο νυν άσος της Λίβερπουλ αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε καμπάνια για πυροτεχνήματα, όπως βλέπετε και από σχετική φωτογραφία… Τώρα, παραμονές ξανά ντέρμπι του Μάντσεστερ, η «Daily Mail» αποκάλυψε την καταστροφή, με τον Μπαλοτέλι να φορά τώρα τα «κόκκινα» του Λίβερπουλ!

Σχετικά άρθρα