Σφαλιάρα… στην Γκενκ

Την ήττα μετά από 12 αγωνιστικές γνώρισε η Γκενκ στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς για την 14η… στροφή «έπεσε» στο Βάρεγκεμ, από την τελευταία Ζούλτε, η οποία νίκησε με 2-0!
 
Η φιλοξενούμενη έτρεχε σερί 5-7-0), και είχε να χάσει από την πρεμιέρα (3-1 εκτός από την Μαλίν). Πριν από το τελευταίο της παιχνίδι, πρώτη φορά φέτος μετρούσε τρεις σερί νίκες, αλλά βρήκε τον… μάστορά της από την Ζούλτε. Έτσι, μετά την 2η ήττα της, έμεινε στους 22 βαθμούς και στο -4 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ!

Η γηπεδούχος, από την άλλη, είχε να νικήσει από την 1η αγωνιστική (δεν λαμβάνεται υπόψη σ’ αυτά τα ματς και το «μπαμ» που έκανε στην Λιέγη πριν από τρεις αγωνιστικές, όταν νικούσε 2-1 την Σταντάρ και το παιχνίδι διεκόπη στις καθυστερήσεις, καθώς ο κόσμος της γηπεδούχου μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο). Μεσοβδόμαδα πήρε 1-1 εκτός-έστω και τύχη-από την Μαλίν και την Παρασκευή πέτυχε την 2η νίκη, αποτέλεσμα με το οποίο ανέβηκε στους 10 βαθμούς. Παρέμεινε τελευταία, αλλά είναι πλέον στο -2 από την 14η θέση.
Η Ζούλτε Βάρεγκεμ σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε τρία λεπτά, καθώς ο Μονγκοντά στο 72’ πέτυχε το 1-0 και ο Τροϊσί στο 75’ το τελικό 2-0!

Σχετικά άρθρα