Μπεργκ μέχρι τα ποδοσφαιρικά γεράματα

Το νέο συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ θα υπογραφεί μέσα στο Νοέμβριο. Αυτό θα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές, αλλά το πιο σημαντικό θα μείνει σε προφορικό επίπεδο. Και αυτό αφορά την επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου να κρεμάσει ο Μπεργκ τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Παναθηναϊκό!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν εκτιμάει τον Σουηδό απλά ως έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή. Τον θεωρεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους και ιδίως τους νεαρούς παίκτες από την ακαδημία που τον έχουν σαν πρότυπο. Έτσι επιθυμία του Αλαφούζου είναι ο Μπεργκ να μην φύγει ποτέ από τον Παναθηναϊκό.

Έχει ισχυρό σύμμαχό του σε αυτή την επιθυμία τη σύζυγο του Σουηδού, Ζοζεφίν η οποία έχει… ερωτευτεί την Ελλάδα και μάλιστα ήδη προχωράει κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητες στη χώρα μας.

Το προσφερόμενο συμβόλαιο στον Μπεργκ προβλέπει επέκταση κατά ένα χρόνο, δηλαδή με νέα λήξη του τον Ιούνιο του 2018, όταν ο Σουηδός θα είναι στα 32 και θα έχει μια πενταετία συμπληρωμένη στον Παναθηναϊκό.

Εξαιρετικά δύσκολο κατόρθωμα να μείνει έως τότε στο Τριφύλλι, εάν κρίνει κανείς από τις προτάσεις που δέχθηκε και απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι από ομάδες του εξωτερικού. Άλλωστε είναι ελάχιστοι οι ξένοι παίκτες του Τριφυλλιού που έμειναν στην ομάδα μια πενταετία και άνω.

Σχετικά άρθρα