Μάντζιος: «Αμοιβαία η εκτίμηση με τη διοίκηση»

Τη στήριξη της διοίκησης του Πανθρακικού απολαμβάνει ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας πως ποτέ δεν τέθηκε θέμα να απομακρυνθεί.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της Nova για την ταραχώδη εβδομάδα που πέρασε η ομάδα του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για άμεση αγωνιστική ανάκαμψη.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα μετά την απρόσμενη ήττα από τη Νίκη Βόλου. Μιλήσαμε με τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο της ομάδας. Υπήρξε απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπό μου, δεν τέθηκε ποτέ θέμα να απομακρυνθώ από την ομάδα και να’ ναι σίγουροι όλοι στον Πανθρακικό πως αν πρέπει να γίνει κάτι για το καλό της ομάδας θα γίνει. Η εκτίμηση με τους ανθρώπους της Κομοτηνής είναι αμοιβαία, δουλεύουμε πάρα πολύ, σίγουρα δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά κάνουμε την προσπάθειά μας. Δεν είμαι άνθρωπος που επηρεάζομαι από αυτά που ακούω. Είναι μέρος της δουλειάς», ανέφερε αρχικά.

Για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή, σημείωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που αναμένουμε να παίξει σφιχτά στην άμυνα. Για μας είναι μονόδρομος η νίκη, γιατί θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά. Μας λείπει ένα αποτέλεσμα και ευελπιστούμε να έχουμε πολλές λύσεις. Ελπίζω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από μας κι αν παίξουμε όπως στο Αγρίνιο έτσι θα γίνει. Νομίζω πως στο ματς με τον Παναιτωλικό δείξαμε πως είμαστε ομάδα και από λεπτομέρειες δεν πήραμε κάτι σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και κάποια παιδιά θέλουν χρόνο. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, αλλά θέλουμε αποτελέσματα γιατί έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά».

Για το αν η αναστάτωση που προκλήθηκε στον ΟΦΗ από την προσωρινή παραίτηση του Τζενάρο Γκατούζο βοηθά την ομάδα του, σχολίασε: «Νομίζω πως είναι καθαρά εσωτερικό θέμα του ΟΦΗ. Οι άνθρωποι φάνηκε να βρήκαν ξανά την ηρεμία. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα».

Αναφορικά με το τι ξεχωρίζει από τον ΟΦΗ, τόνισε: «Έχουν κάποιους παίκτες που είναι βαρόμετρα, αλλά εμείς θα εστιάσουμε στη συνολική λειτουργία της ομάδας, τα ατού και τις αδυναμίες της».

Σχετικά άρθρα