Κόλλησαν στο μηδέν Πλατανιάς και ΠΑΣ

Ο Πλατανιάς υποδεχόταν τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά και σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς φάσεις. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Πλανανία ενώ το δεύτερο στον ΠΑΣ ωστόσο το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και από ένα ημίχρονο η καθεμία. Αυτό ήταν το πρώτο ισόπαλο παιχνίδι του Πλατανιά ενώ για τα Γιάννινα ήταν το 4ο «Χ».

Α’ ημίχρονο:

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος συνολικά στο πρώτο μέρος και στο 12′ ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Τετέ να προσπαθεί να πιάσει την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή αλλά ο Λίλα τον πρόλαβε και έδιωξε κόρνερ. Στο 22′ ο Τσουράκης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, στην καλύτερη φάση του αγώνα. Ένα λεπτό αργότερα ο Πλατανιάς απειλεί και πάλι με τον Αγκιλέρα να σουτάρει εκτός περιοχής αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά και ο ΠΑΣ έκανε αισθητή την παρουσία του στο 45′ όταν ο Ακόστα θα κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή και Ολιμπά θα διώξει σε κόρνερ από την κλειστή του γωνία.

Β’ ημίχρονο:

Το δεύτερο μέρος ανήκει στους Γιαννιώτες. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 61′ με ένα σουτ του Δημήτρη από πλάγια θέση το οποίο πέρασε έξω. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσάβες θα κάνει ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, περνάει εκτός η μπάλα. Στο 64′ ήταν η καλύτερη στιγμή για τον ΠΑΣ στον αγώνα, όταν ο Τσάβες θα κάνει μία εκπληκτική ντρίπλα και θα βρεθεί μέσα στην περιοχή, όμως από τις κόντρες η μπάλα θα φτάσει στην κορυφή της μεγάλης περιοχής του Πλατανιά με τον Γιάκο να κάνει ένα δυνατό σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 73′ ο Τσάβες εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά και ο Ολιμπά διώχνει με γροθιές.

Που κρίθηκε:

Και οι δύο ομάδες βολεύτηκαν στην ισοπαλία και δεν διεκδίκησαν με ιδιαίτερη θέληση τη νίκη. Πολλά ήταν και τα λάθη για τις δύο ομάδες γεγονός που δεν βοήθησε να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι.

Παίκτης από χρυσάφι:

Παίκτης από χρυσάφι σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος. Ωστόσο ο Μπέλιος και ο Τσάβες από την πλευρά του ΠΑΣ ήταν οι καλύτεροι, ενώ για τον Πλατανιά ο Αγκιλέρα ήταν ο κορυφαίος.

Η σφυρίχτρα:

Καλός και δίκαιος ο Γιώργος Κομίνης δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Δεν είχε κάποια δύσκολη φάση. Εύκολο απόγευμα για τον ρέφερι.

 

Σχετικά άρθρα