Σαραβάκος: «Ο Αλαφούζος ανέλαβε όταν κανείς δεν πλησίαζε την ομάδα»

Σημαντικές τοποθετήσεις έκαναν οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος και Βασίλης Κωνσταντίνου στην εκδήλωση του συνδέσμου φίλων του Τριφυλλιού στη Νέα Υόρκη.

Ο συντονιστής της ομάδας, Δημήτρης Σαραβάκος αν και πάντοτε μετρημένος, έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αλαφούζου. «Εισέπραξα αγάπη από τον κόσμο για την ομάδα εδώ στη Νέα Υόρκη. Τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα και θέλουν από την πλευρά τους να βοηθήσουν. Ο κ. Αλαφούζος ανέλαβε την ομάδα σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή που κανείς δεν πλησίαζε την ομάδα και αυτό είναι προς τιμήν του. Έχει πάρα πολλές δυσκολίες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αλλά καταφέρνουμε κάθε χρόνο και τα ξεπερνάμε», είπε αρχικά ενώ έδωσε μια πληροφορία που γέμισε χαρά τους ομογενείς. «Θα γίνει προσπάθεια να έρθουμε το καλοκαίρι να κάνουμε φιλικά παιχνίδια. Αν είναι εφικτό θα το πραγματοποιήσουμε», τόνισε.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου επιτέθηκε κατά πάντων. «Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πληρώσει 14 εκατ. ευρώ σε ΦΠΑ. Έχει να αντιμετωπίσει αντίξοες συνθήκες. Έχει την κατευθυνόμενη ΕΠΟ και τη Σούπερ Λιγκ που είναι με το μέρος της ΕΠΟ. Δεν υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε προπονητής, ποδοσφαιριστής, παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο να μην τιμωρηθεί. Δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει μεγάλος, αν και θέλουν να τον μικρύνουν. Δεν μπορούν όμως. Αυτές οι ποινές είναι άδικες. Τον Αναστασίου τον τιμώρησε ο τέταρτος διαιτητής και όχι ο πρώτος. Κάθε προπονητής όταν είναι στον πάγκο έχει το δικαίωμα να λέει την γνώμη του για οτιδήποτε όταν είναι στον πάγκο. Είναι άλλο ένα μελανό σημείο της ελληνικής διαιτησίας», επεσήμανε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδέσμου «Panatha USA», Βλάσης Αναστασίου υπογράμμισε: «Φυλάμε πράσινες Θερμοπύλες. Είναι δύσκολες εποχές για την ομάδα και για την Ελλάδα».

 

Σχετικά άρθρα