Κλιμάκωση των αντιδράσεων

Δεν πρόκειται να το αφήσει ούτε αυτή τη φορά να… πέσει κάτω ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος φυσικά για όσα συνέβησαν στην Τρίπολη.

Στο Τριφύλλι θα ζητήσουν να γίνει συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας αποκλειστικά και μόνο για το ζήτημα της διαιτησίας. Ήδη ξεκίνησαν από το Σάββατο τις επαφές προκειμένου να διακρίνουν τις προθέσεις των υπόλοιπων ομάδων του συνεταιρισμού και να προχωρήσουν σε ενέργειες που ενδεχομένως να οδηγήσουν στα άκρα την κόντρα με το προεδρείο της Λίγκας και φυσικά με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει να «τρέξει» αυτό το κομμάτι. Σκοπεύει μάλιστα να αποταθεί και στους αρμόδιους πολιτικούς φορείς, προκειμένου να διαφυλάξει κάθε νόμιμο δικαίωμα του Παναθηναϊκού ως συλλόγου που πλήττεται αγωνιστικά και οικονομικά από όλα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού εξόχως σημαντικά για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί αναμένονται πειθαρχικές διώξεις από τον αρμόδιο εισαγγελέα για την περίφημη υπόθεση με το υλικό που έχει καταγραφεί από τις τηλεφωνικές συνομιλίες παραγόντων του ποδοσφαίρου. Επίσης αναμένεται να προχωρήσει το θέμα με τις φορολογικές ενημερότητες.

Και βέβαια μέσα σε όλα αυτά οι διοικούντες λαμβάνουν μηνύματα ότι το κλίμα στις εξέδρες της Λεωφόρου απόψε θα είναι έκρυθμο από τους αγανακτισμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. 

Σχετικά άρθρα