Αντίδραση Αγγελιδη – Βρύζα για Σπάθα

Πυρ και μανία έγιναν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αλλά και τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου του Βορρά που βρίσκονταν στο Ηράκλειο της Κρήτης κατά την τηλεοπτική παρακολούθηση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός. Όπως έλεγαν με νόημα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, η διαιτησία του Σπάθα και των συνεργατών του ήταν απροκάλυπτα υπέρ του Ολυμπιακού και τα σφυρίγματα προκαλούσαν όχι μόνο τους γηπεδούχους του Αστέρα αλλά και όλη την φίλαθλη Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης, όσο και ο τεχνικός διευθυντής Ζησης Βρύζας, από το Ηράκλειο όπου βρίσκονται με την ομάδα, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με εκπροσώπους άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Και οι του ΠΑΟΚ, ανέλαβαν πρωταγωνιστικό ρόλο για να υπάρξει μια κοινή στάση – γραμμή όλων των ομάδων της Λίγκας (ή εμ πάση περιπτώσει όσων μπορούν να εκφράσουν την πλειοψηφία σε μελλοντική συνεδρίαση της Λίγκας) για να μην δουν διαιτησίες τύπου Σπάθα εκ νέου. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αφήσει έτσι το θέμα, ενώ περιμένει και την επίδοση – απόδοση του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου από την Φθιώτιδα στο σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Για τον οποίον, Δημητρόπουλο, έχουν ακουστεί πολλά στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εκφραστεί δημόσια, όμως οφ δι ρέκορντ θεωρεί πως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής και έκανε πολλά “φάουλ” στο παρελθόν. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει καχυποψία, πολύ έντονη μάλιστα και δεν αποκλείεται να δημοσιοποιηθεί άμεσα η πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ για την διαιτησία σε επίσημο επίπεδο. Από το Ηράκλειο της Κρήτης, οι επιτελείς του Δικεφάλου ήταν έντονα ενοχλημένοι για τα σφυρίγματα της διαιτησίας (και του εκπροσώπου της κ. Σπάθα) στο ματς Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, ενώ περιμένουν και τα αποτελέσματα στο σημερινό παιχνίδι στο Ηράκλειο. Το μόνο που ζητούν στον ΠΑΟΚ είναι ισονομία: «Να παίζει ο διαιτητής 50-50. Και όχι 100-0 όπως έπαιξε υπέρ του Ολυμπιακού». Αυτό έλεγαν χθες αργά το βράδυ με νόημα.

Σχετικά άρθρα