Ο Αγκουέρο… έκρινε το ντέρμπι (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ για την 10η αγωνιστική και οι «πολίτες» έφτασαν στην επιτυχία με τον Σέρχιο Αγκουέρο να είναι σε μεγάλη φόρμα και να σκοράρει! Οι «κόκκινοι διάβολοι», που δεν έχουν νικήσει εκτός, έπαιζαν πάντως με 10 παίκτες από το 39’, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σμόλινγκ (η πρώτη στο 31′).
Οι πρωταθλητές πέτυχε την 4η σερί νίκη στο ντέρμπι της πόλης και ανέβηκαν στην 3η θέση και στο -6 από τη κορυφή και την Τσέλσι . Η Γιουνάιτεντ στα τρία τελευταία της ματς έχει μόλις δυο πόντους και με 13 βαθμούς είναι -4 από από την 5η θέση…

Για τον Σέρχιο Αγκουέρο να αναφέρουμε πως με τον γκολ του στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ», έχει 10 γκολ σε 10 αγωνιστικές και είναι μόνος πλέον στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς (πέρασε τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έχει 9 τέρματα). Για τους «κόκκινους διαβόλους» δεν έπαιξε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπως είχε γίνει γνωστό, με τον Κολομβιανό άσο να έχει εγκάρδια χειραψία στις κερκίδες και με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Περισσότερα σε λίγο…     

Οι συνθέσεις
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερνάντο, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Μίνλερ (70′ Νασρί), Γιόβετιτς (71′ Τζέκο), Αγκουέρο (84′ Φερναντίνιο).
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Ρόχο (56′ ΜακΝέιρ), Σο, Μπλιντ, Φελαϊνί, Γιανουζάι (43′ Κάρικ), Ντι Μαρία, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (82′ Γουίλσον).


Οι φάσεις στις οποίες πήρε τις δυο κίτρινες ο Σμόλινγκ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο 39′

 

Σχετικά άρθρα