Η «Μεγάλη Κυρία» Γιουβέντους και ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός αναμετρούνται μόνο στα κανάλια Novasports!

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 21:45, Novasports 2 και Novasports 2 HD

 

Ο κρίσιμος εκτός έδρας αγώνας του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού, με τη «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους, για το Champions League, είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ισπανίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Στην περιγραφή του μεγάλου αγώνα από το «Juventus Stadium », θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς και Γιαννίκος Δούσκας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.

 

Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, μία ολοκληρωμένη κάλυψη όσων θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα στο Τορίνο .  Η αρχή γίνεται σήμερα, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, με τη ζωντανή μετάδοση από το Novasports 24 HD και από το Web TV του www.novasports.gr, των συνεντεύξεων Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, και του προπονητή της ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Αλέγκρι, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες . Συγκεκριμένα, η συνέντευξη Τύπου της Γιουβέντους θα μεταδοθεί στις 13:00, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού θα καλυφθεί στις 19:25.

 

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:30, με το Pre game show που θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Παπανικολάου με καλεσμένο τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, Γιώργο Κοκκολάκη, ενώ ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», Αλέξης Αλεξανδρής, θα δώσει από την Ιταλία τα προγνωστικά του πριν τον αγώνα, ενώ θα αναλύσει και το αποτέλεσμα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από τις συνδέσεις με τους απεσταλμένους στο Τορίνο να παρακολουθήσουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show, όπου θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα μέσα από την εκπομπή «Champions Live!». Ο αγώνας Γιουβέντους – Ολυμπιακός, θα μεταδοθεί και σε επανάληψη στις 23:45 από το Novasports 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεγάλα παιχνίδια στην πρεμιέρα των ομίλων

 

Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις. Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της κόντρα στη πάντα επικίνδυνη Λίβερπουλ, ενώ η Άρσεναλ θα αναμετρηθεί με την Άντερλεχτ στο «Emirates». Στη Σουηδία, η Μάλμε θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό, ενώ το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Ζενίτ – Λεβερκούζεν, Μπενφίκα – Μονακό, Μπορούσια Ντόρτμουντ – Γαλατασαράι και Βασιλεία – Λουντογκόρετς.

 

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου τα αθλητικά κανάλια της Nova θα καλύψουν επίσης σπουδαία παιχνίδια. Μπάγερν Μονάχου – Ρόμα, Άγιαξ – Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Πόρτο υπόσχονται συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σπόρτινγκ – Σάλκε, Μάριμπορ – Τσέλσι και Σαχτάρ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

 

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4, στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την Τρίτη 04/11 με το Γιώργο Λιώρη και την Τετάρτη 05/11 με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova. 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

 

Τρίτη 4 Νοεμβρίου

19:00 Ζενίτ – Λεβερκούζεν, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

21:45 ΓιουβέντουςΟλυμπιακός, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή των απεσταλμένων των καναλιών Novasports, Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου και audio από το Web TV του Novasports.gr

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

21:45 Άρσεναλ – Άντερλεχτ, Novasports 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

21:45 Μπενφίκα – Μονακό, Novasports 6 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

21:45 Μάλμε – Ατλέτικο Μαδρίτης, Novasports 7 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

23:45 (rec) Μπορούσια Ντόρτμουντ – Γαλατασαράι, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

23:45 (rec) Βασιλεία – Λουντογκόρετς, Novasports 4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
 

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου

21:45 ΆγιαξΜπαρτσελόνα, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και audio από το Web TV του Novasports.gr

21:45 Μπάγερν Μονάχου – Ρόμα , Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

21:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Πόρτο, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:45 Μάντσεστερ Σίτι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 6 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

21:45 Σπόρτινγκ – Σάλκε, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου

23:45 (rec) Μάριμπορ – Τσέλσι, Novasports και & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

23:45 (rec) Σαχτάρ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Novasports 4 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

07/11, 22:00 (rec) Παρί Σεν Ζερμέν – ΑΠΟΕΛ, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Σχετικά άρθρα