Γκάζια, υπεροψία και κάτι πάει στραβά…

Ο Τραϊανός Δέλλας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αχαρναϊκό ουσιαστικά έθεσε τους παίκτες του προ των ευθυνών τους. Το ματς γύρισε, όπως γύρισε, ο προπονητής της ΑΕΚ τους συνεχάρη για την ανατροπή, αλλά σήμερα στα Σπάτα, το πρωινό μενού είχε… γκάζια.

Ο 38χρονος προπονητής στάθηκε στην αποκαρδιωτική εμφάνιση των παικτών του, ειδικά αυτή του πρώτου ημιχρόνου και τους τόνισε σε έντονο ύφος πως θα πρέπει να διορθώσουν άμεσα τα κακώς κείμενα διότι στο μέλλον αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα, θα το πληρώσουν.

«Αφήσαμε ξανά ένα ημίχρονο να πάει χαμένο και χθες λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Μπήκατε με υφάκι στο γήπεδο και όχι με σοβαρότητα. Την ανωτερότητά σας πρέπει να τη δείχνετε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όχι μόνο στα λόγια. Τα έχουμε πει πολλές φορές! Γιατί συνέβη πάλι αυτό;», ήταν μερικές από τις ατάκες του Δέλλα, ο οποίος έδωσε το λόγο και στους παίκτες του.

Για τους «κιτρινόμαυρους» μίλησαν ο Γεωργέας ο Ρόβας και ο Αραβίδης. Ο αρχηγός της «Ένωσης» είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είδαν το ματς υπεροπτικά και υπογράμμισε ότι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον. Ο δεύτερος αναφέρθηκε στην ψυχολογία των συμπαικτών του η οποία έπεσε μετά το γκολ του Γέσιτς, ενώ ο τρίτος μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης…

Βέβαια για το πώς βλέπουν και αντιμετωπίζουν τα ματς οι «κιτρινόμαυροι» η ευθύνη είναι ξεκάθαρα αρχικά δική τους και μετά του προπονητή τους. Διότι υποτίθεται ότι είναι όλοι τους επαγγελματίες και δουλεύουν κάτω από ιδανικές συνθήκες. Οπότε οι δικαιολογίες στερεύουν…

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο Δέλλας τους έδωσε εκ νέου συγχαρητήρια γιατί κατάφεραν και γύρισαν ένα ματς, που σχεδόν όλοι πίστευαν ότι είναι χαμένο. Και η αλήθεια είναι ότι το πέτυχαν χωρίς καμία άλλη «παρέμβαση» και ο νοών νοείτω.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για το πάθος που δείξατε και κυνηγήσατε το παιχνίδι μέχρι τέλους και μπράβο σας. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά, για να βελτιώσουμε όσα χρειάζεται μέχρι το επόμενο ματς…», είπε ο Δέλλας.

Σχετικά άρθρα