«Το παιχνίδι μας θα ξεκινάει από την άμυνα»

«Το παιχνίδι μας θα προσανατολίζεται στην άμυνα». Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε το στίγμα των προθέσεων του για το αγωνιστικό στυλ που θα έχει ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του.

«Ήταν ένα καινούργιο ξεκίνημα σήμερα», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μετά την νίκη επί της ΑΕΚ και εξήγησε: «Μια προσπάθεια να βελτιώσουμε και να ξεκινήσουμε το παιχνίδι μας από άμυνα. Μπορεί να είχαμε μόνο μια συνάντηση χθες με την ομάδα, παρόλα αυτά οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση να παίξουν άμυνα. Τεχνικά αμυντικά και επιθετικά δεν είχαμε χρόνο να βάλουμε κάποια πράγματα και να συζητήσουμε λεπτομέρειες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, η σημερινή ήταν μια καλή νίκη για ψυχολογία μας. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε να βελτιωθούμε. Πολύ σημαντικό να παίρνουμε αποτελέσματα γιατί θέλουμε να διεκδικήσουμε όλου τους στόχους. Συγχαρητήρια σε ΑΕΚ για την προσπάθεια που έκανε και καλή συνέχεια».

«Θλάση ο Λοτζέσκι»

«Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση», ήταν η αναφορά του Σφαιρόπουλου στον τραυματισμό του Λοτζέσκι. «Αύριο θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη».

Σχετικά με τις αλλαγές και βελτιώσεις που θέλει να κάνει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο 47χρόνος κόουτς επισήμανε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσουμε την άμυνα μας και ιδιαίτερα την ατομική, αλλά και τις συνεργασίες. Γενικά να αποκτήσουμε ταυτότητα σαν ομάδα. Το παιχνίδι μας θα προσανατολίζεται στην άμυνα. Ένας τομέας, επίσης, που θα δουλέψουμε τα λάθη. Κάναμε 19 σήμερα που είναι μεγάλο νούμερο. Να δούμε καλύτερα τις συνεργασίες της επίθεσης. Να είναι ξεκάθαρο τι θα κάνουμε για να μην κάνουμε λάθη».


Σε λίγο περισσότερα

Σχετικά άρθρα