Η παλιά γνώριμη του Μπεργκ

Η πρώτη επανεμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού μετά από 2,5 μήνες αναμένεται να γίνει την Πέμπτη κόντρα στην Αϊντχόφεν. Στην παλιά γνώριμη του Σουηδού επιθετικού, της οποίας τη φανέλα φόρεσε τη σεζόν 2010-11.

Με την Αϊντχόφεν ο Μπεργκ έφτασε έως τα προημιτελικά του Europa League. Βασικός στα περισσότερα παιχνίδια της Αϊντχόφεν που έκανε μια πολύ καλή πορεία, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο και αποκλείοντας κατά σειρά τις Λιλ, Ρέιντζερς, προτού σκοντάψει στη Μπενφίκα στα προημιτελικά. Εκείνη ήταν και η τελευταία καλή ευρωπαϊκή πορεία της Αϊντχόφεν, μιας ομάδας που παίζει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μπεργκ βέβαια δεν συγκινείται από τέτοια και θέλει να κάνει τα πάντα ώστε να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα που θα του δώσει σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Τελευταία συμμετοχή του Μπεργκ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν στο ματς με τη Μίντιλαντ στη Λεωφόρο. Στο… one man show δηλαδή με το καρέ γκολ που πέτυχε!

Πλάνα ενδεκάδας δεν έχει αποκαλύψει ακόμα ο Γιάννης Αναστασίου . Δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Κουτρουμπής θα πάρει τη θέση του Ρισβάνη και ο Λαγός του Δώνη, ενώ ο Μπεργκ αναμένεται να αγωνιστεί αντί του Πέτριτς

Σχετικά άρθρα