Τελευταία ευκαιρία για τη Μπενφίκα

106. ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΟΝΑΚΟ  1  1.75
Με το μυαλό στον αποψινό “τελικό” οι Αετοί της Λισαβώνας δυσκολεύτηκαν αφάνταστα να καταβάλλουν την ταπεινή Ρίο Αβε με 1-0 στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος. Ο κόουτς Ζέσους υπενθύμισε την εμπειρία της Μπενφίκα στην Ευρώπη κι αυτό είναι στα σίγουρα ικανό στοιχείο ανασύνταξης των παικτών στα δύσκολα. 
 
Σήμερα οι Πορτογάλοι θέλουν μόνο νίκη για να ξαναμπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα το επιδιώξουν με σύμμαχο την παράδοση καθώς παραμένουν αήττητοι από Γαλλικές ομάδες σε 10 αναμετρήσεις με απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.Η Μονακό θα παίξει για το Χ άλλωστε την βολεύει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στο γκρουπ αλλά το πιθανότερο είναι η ομάδα του Ζαρντίμ να μην αντέξει ως το φινάλε του ματς. 
 
 
103. ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ  1  1.65
Τη ρεβάνς θα επιδιώξουν οι Ελβετοί και όχι μόνο για λόγους αποκατάστασης της ποδοσφαιρικής τάξης άλλωστε η ήττα στο ματς της Βουλγαρίας ήταν άδικη.Με τη νίκη επί της Λίβερπουλ η Βασιλεία απέδειξε ότι έχει πολλές πιθανότητες να κυνηγήσει μέχρι τέλους το όνειρο της πρόκρισης στους 16 του θεσμού. Στόχος πάντως του τεχνικού Σόουζα είναι η πρωταθλήτρια Ελβετίας να σιγουρέψει πρώτα την τρίτη θέση κι αυτό θα το πράξει μόνο εάν απόψε επικρατήσει της αντιπάλου της.
 
Η Λουντογκόρετς είναι μαχητική και με καλά στοιχεία επιθετικά ωστόσο η αμυντική προσήλωση πολλές φορές… πάει περίπατο στοιχείο που μπορεί ενδεχομένως να κρίνει και το αποτέλεσμα απόψε στην καυτή έδρα της Βασιλείας.

Σχετικά άρθρα