Samsung Galaxy S6: Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα

Με το που μπήκε ο Νοέμβριος ξεκίνησαν για άλλη μια χρονιά να διαρρέουν πληροφορίες για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, αφού θεωρητικά βρισκόμαστε περίπου 6 μήνες πριν την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S6.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας SamMobile, η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη την κατασκευή υπό την κωδική ονομασία Project Zero και πιθανότατα θα επιλέξει οθόνη ανάλυσης QHD (2560 x 1440) με μέγεθος μικρότερο από αυτό του Galaxy Note 4, έτσι ώστε να διατηρήσει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ των δύο οικογενειών.

Επίσης, σκοπεύει να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις με διαφορετικούς επεξεργαστές, η μία με 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 810 (4K video, 3D gaming, Adreno 430GPU) για Ευρώπη και ΗΠΑ, και η άλλη με 64bit octa-core Samsung Exynos 7420 για Ασία. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό ότι θα καταργήσει το μοντέλο των 16GB και θα προσφέρει επιλογή για 32GB/64GB/128GB. Τέλος, αναφέρεται ότι θα επιλέξει κάμερα 16-20MP με αισθητήρα της Sony (IMX240) και εμπρόσθια κάμερα 5MP με ευρυγώνιο φακό για καλύτερες selfies.

Αυτά για την ώρα, αλλά να είστε σίγουροι ότι από τώρα και στο εξής θα έχουμε τακτικά νέες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S6 και περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε για το υλικό κατασκευής.

Σχετικά άρθρα