Μοντέλα: «Σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως παρά το γεγονός ότι ο “Δικέφαλος” σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα, ο ίδιος περιμένει από τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Φιορεντίνα στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία μπροστά στους οπαδούς μας να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Μετά μπορούμε να δώσουμε λίγο περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει εδώ και σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα παρόλο που είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Όπως και εμείς νοιαζόμαστε περισσότερο για το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε όμως εμείς να υποτιμήσουμε το ματς. Περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ και θα υπάρξει η υψηλότερη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές του. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύσκολη ομάδα, θα δώσει το 110% για να προκριθεί στην επόμενη φάση».

Για το τι θα δώσει η νίκη στην ομάδα του: «Εκτός του ότι θα πάρουμε την πρόκριση, θα μας δώσει και ό,τι χρειαζόμαστε (σ.σ. ψυχολογία) για την συνέχεια».

Για τον Γκόμεζ: «Υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα από αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι βέβαιος για την μελλοντική απόδοση του. Θέλει να κάνει τα πάντα για να δείξει ποιος είναι».

Σχετικά άρθρα