Ποκετίνο: «Δυνατή ομάδα με σπουδαίους οπαδούς ο Αστέρας»

Ο Αστέρας υποδέχεται την Πέμπτη την Τότεναμ στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μπορεί η ομάδα της Τρίπολης να γνώρισε την ήττα στο Λονδίνο με 5-1, ωστόσο ο προπονητής των Βρετανών, Μαουρίσιο Ποκετίνο, περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Λονδίνου. Ξέρουμε πως ο Αστέρας όταν παίζει στην έδρα του είναι δύσκολη και δυνατή ομάδα, με σπουδαίους οπαδούς και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Αστέρα και την πόλη, γιατί παίζουν στην έδρα τους και θέλουν τους τρεις βαθμούς, αλλά κι εμείς θέλουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Ποκετίνο στη συνέντευξη Τύπου.

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Δεν υπάρχουν ιδιαιτέρα προβλήματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Πιστεύω πως έχω κάνει την κατάλληλη επιλογή κι έχω πάρει μαζί μου στην αποστολή τους σωστούς παίκτες. Δεν προφυλάσσουμε ή ξεκουράζουμε παίκτες. Το μυαλό μας είναι μόνο στον Αστέρα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μίχελ Φορμ ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση είπε «Θα πρέπει να παλέψουμε. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία. Η Τότεναμ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με πολλές φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση».

Για το ότι θα έχει την ευκαιρία του λόγω της μη παρουσίας του Ούγκο Γιορίς: «Σε κάθε παιχνίδι που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μπορούμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και είναι σημαντικό για μας. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Δεν έχω αγωνιστεί πολύ φέτος, αλλά παραμένω πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς έναν τόσο σπουδαίο τερματοφύλακα όπως ο Γιορίς, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Δεν είναι εύκολο όταν δεν αγωνίζεσαι τακτικά, αλλά αυτό που μετρά είναι στο διάστημα που παίζεις να συλλέγεις εμπειρίες».

Σχετικά άρθρα