Τα ρέστα του στην Ευρώπη

Για να έχουν νόημα τα επόμενα δύο ευρωπαϊκά βράδια του Παναθηναϊκού, θα πρέπει απόψε (ώρα έναρξης 8 μ.μ.) να επικρατήσει της Αϊντχόφεν. Παιχνίδι χωρίς αύριο για τους Πράσινους που βάζουν τα καλά τους και τα παίζουν όλα για όλα. Έτσι και αλλιώς μετά από ένα βαθμό σε τρεις αγώνες, δεν έχουν πολλά να χάσουν. Μόνο η νίκη θα έχει νόημα.

Μπροστάρης της προσπάθειας θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ . Ο Σουηδός άσος δήλωσε έτοιμος, καθησυχάζοντας τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θα πάρει την απόφαση –με όποιο ρίσκο μπορεί αυτή να εμπεριέχει- να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα 2,5 μήνες μετά την τελευταία μεγάλη σε χρονική διάρκεια συμμετοχή του.

Ο Μπεργκ δεν θέλει να χάσει με τίποτα το αποψινό παιχνίδι. Είναι γεννημένος για μεγάλα ματς και ήδη ο τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του ομίλου. Αυτή τη φορά, όμως θα πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσει να τον οδηγήσει στη νίκη.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας ο Αναστασίου φαίνεται να έχει καταλήξει στους Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Μέντες, Σίλντενφελντ, Λαγό, Μπούι, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλη.

 

 

Σχετικά άρθρα