Αντεπίθεση κορυφής

 Αλλάζει…«καρπούζι στη μασχάλη» ο Ολυμπιακός και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, το οποίο αποτελεί αφετηρία συγκομιδής τριπόντων στο πρωτάθλημα ώστε να αρχίσει η επιχείρηση κάλυψης της διαφοράς από την κορυφή μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις αρχές του επόμενου μήνα. 
 
Ο Μίτσελ θα κάνει αλλαγές, ενώ περιμένει την απόλυτη ετοιμότητα του Μπενίτες για να του δώσει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μήτρογλου που παραμένει εκτός φόρμας, παρότι στο Τορίνο έπαιξε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά για την ομάδα. 
 
Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολύ κόσμο στο Φάληρο το μεσημέρι (15.00) της Κυριακής για την επιβράβευση της ομάδας για την προσπάθειά της στην Ιταλία. 
 
Στο εξωτερικό και ειδικά στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για παίκτες του Ολυμπιακού. Για τον Μασουακού από Ίντερ, Ρόμα, Νάπολι . Για τον Εντινγκά από Γιουβέντους, για τον Ρομπέρτο από Ίντερ, για τον Ελαμπντελαουί από την Λάτσιο . Είναι, όμως, εκτός εποχής τέτοια ζητήματα, τόσο για το σύλλογο όσο και για τους ίδιους τους παίκτες. 
 
Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Πουλίδο, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Τορίνο και παρακολούθησε από το γήπεδο τον αγώνα του Ολυμπιακού, με τον Μεξικανό να ελπίζει σε δικαίωσή του και ένταξη στην ελληνική ομάδα από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Σχετικά άρθρα