Κρίσιμη αγωνιστική για πολλούς

Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα η φάση των ομίλων στο Europa League και φυσικά το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην προσπάθεια των ελληνικών ομάδων. 

Στο πλαίσιο του 5ου ομίλου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί (20:00) την Αϊντχόφεν με μοναδικό στόχο την νίκη, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, οι ελπίδες πρόκρισης περιορίζονται στο ελάχιστο.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Ντιναμό Μόσχας φιλοξενεί την Εστορίλ και με νίκη θα «σφραγίσει» και τυπικά τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για τον 11ο όμιλο ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται (22:05) στη Φλωρεντία με αντίπαλο την πρωτοπόρο Φιορεντίνα . Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Γκινγκάμπ φιλοξενεί την ουραγό Ντιναμό Μισνκ, με τους Γάλλους να είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στον 3ο όμιλο, τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί (20:00) την Τότεναμ, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει «ζωντανό» για την πρόκριση, ενώ στον δεύτερο αγώνα του ομίλου η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Παρτιζάν.

Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια» Απόλλων Λεμεσού-Γκλάντμπαχ (1ος όμιλος), Κοπεγχάγη-Μπριζ (2ος), Σεντ Ετιέν-Ίντερ (6ος), Σεβίλη-Σταντάρ Λιέγης (7ος), Βόλφσμπουργκ-Κράσνονταρ και Έβερτον-Λιλ (8ος), Νάπολι-Γιούνγκ Μπόις (9ος) και Λόκερεν-Τραμπζονσπόρ (12ος).

Το πρόγραμμα:

1ος όμιλος
Απόλλων Λεμεσού-Γκλάντμπαχ
Ζυρίχη-Βιγιαρεάλ

2ος όμιλος
Ελσίνκι-Τορίνο
Κοπεγχάγη-Μπριζ

3ος όμιλος
Αστέρας Τρίπολης-Τότεναμ
Μπεσίκτας-Παρτιζάν

4ος όμιλος
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σάλτσμπουργκ
Άστρα-Σέλτικ

5ος όμιλος
Παναθηναϊκός-Αϊντχόφεν
Ντιναμό Μόσχας-Εστορίλ
 
6ος όμιλος
Καραμπάχ-Ντνίπρο
Σεντ Ετιέν-Ίντερ

7ος όμιλος
Σεβίλη-Σταντάρ Λιέγης
Φέγενορντ-Ριέκα

8ος όμιλος
Βόλφσμπουργκ-Κράσνονταρ
Έβερτον-Λιλ

9ος όμιλος
Νάπολι-Γιούνγκ Μπόις
Σπάρτα Πράγας-Σλόβαν Μπρατισλάβας

10ος όμιλος
Ντινάμο Κιέβου-Άαλμποργκ
Ρίο Άβε-Στεάουα

11ος όμιλος
Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ
Γκινγκάμπ-Ντιναμό Μινσκ

12ος όμιλος
Λέγκια Βαρσοβίας-Μέταλιστ
Λόκερεν-Τραμπζονσπόρ

Σχετικά άρθρα