Γιάνκοβιτς: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ζητάει μέσω του επίσημου μπλογκ του στο σάιτ του Παναθηναϊκού τη βοήθεια του κόσμου του τριφυλλιού για να καταβάλουν το εμπόδιο της Αρμάνι αύριο. Παράλληλα τονίζει ότι όλα τα εντός έδρας ματς είναι σημαντικά προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στη φάση των 16. 
Αναλυτικά ο διεθνής φόργουορντ έγραψε:
«Γεια σε όλους,
Αυτή την εβδομάδα είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε αρκετά καλά πριν τον ιδιαιτέρως δύσκολο αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι τραυματίες μας είχαν την ευκαιρία να βρουν ρυθμό και κάποιοι να ξεκουραστούν. Σε γενικές γραμμές, είχαμε τον καιρό και τον χρησιμοποιήσαμε προς όφελός μας προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. 
Πρόκειται για μία αναμέτρηση κομβικής σημασίας. Γενικά, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια είναι άκρως σημαντικά για την ομάδα μας, ειδικά, όμως, αυτό νομίζω πως μπορεί να αποτελέσει εισιτήριο για εμάς. Έχουμε επαναλάβει πως θέλουμε να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην Αθήνα.
Η Αρμάνι διαθέτει ένα πολύ ισχυρό σύνολο αλλά και εξαιρετικές μονάδες. Θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα ατού της ιταλικής ομάδας. Τους αρέσει να τρέχουν και γενικά να παίζουν ελεύθερο μπάσκετ. Είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός αλλά και στο πικ εν ρολ. Εμείς, θα πρέπει να εμφανιστούμε πιο δυνατοί, πιο σκληροί και πιο επιθετικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να αμυνθούμε καλά και στην επίθεση να έχουμε ψύχραιμες επιλογές και να εκτελούμε σωστά.
Από εκεί και πέρα δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον κόσμο μας. Στον αγώνα με τη Φενέρ, οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν τις εξέδρες του ΟΑΚΑ, μας έδωσαν ώθηση και ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι γνωστό πως ο κόσμος αποτελεί τον έκτο παίκτη του Παναθηναϊκού. Ένα ισχυρό… μείγμα ομάδας και οπαδών θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Ένα γεμάτο ΟΑΚΑ αποτελεί μια πάρα πολύ σκληρή έδρα για κάθε ομάδα. Σας περιμένουμε δίπλα μας.
Τα ξαναλέμε σύντομα
Βλαδίμηρος.»

Σχετικά άρθρα