Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα βρω τους προσωπικούς μου τυχερούς αριθμούς
Πώς θα βρω τους προσωπικούς μου τυχερούς αριθμούς thumbnail

Πώς θα βρω τους προσωπικούς μου τυχερούς αριθμούς

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη μέρα!  Όλοι οι Έλληνες παίζουν απόψε ελπίζοντας να τους χαμογελάσει η τύχη!  Πως μπορεί όμως να τους βοηθήσει η αριθμολογία;


 


Σύμφωνα με την επιστήμη της αριθμολογίας σε κάθε άνθρωπο αντιστοιχούν 5 τυχεροί αριθμοί που είναι για όλοι τους τη ζωή και οποίοι μπορούν να επηρεάσουν το πεπρωμένο τους με τον οποιοδήποτε τρόπο.


 


Ας δούμε λοιπόν πως να τους υπολογίσουμε.


 


1) Ο πρώτος τυχερός αριθμός προκύπτει αφού προσθέσουμε τη πλήρη ημερομηνία γεννήσεως και τη χρονολογία του ατόμου καταλήγοντας πάντα σε μονοψήφιο αριθμό. Αυτός ο αριθμός ονομάζεται αριθμός πεπρωμένου.


Παράδειγμα: Έστω ότι κάποιος έχει γεννηθεί στις 29/4/1984
Αθροίζοντας έχω : 2+9+4+1+9+8+4=37 δηλαδή 3+7=10 δηλαδή 1+0=1
To 1 αποτελεί το πρώτο τυχερό σας αριθμό


2) Ο δεύτερος τυχερός αριθμός προκύπτει από τη μέτρηση των γραμμάτων του πρώτου βαπτιστικού σας ονόματος. (Απαραίτητη προϋπόθεση το όνομα να είναι ακριβώς όπως αναγράφεται στην επίσημη ληξιαρχική πράξη βαπτίσεως)
Παράδειγμα: To όνομα Ευαγγελία έχει 9 γράμματα άρα το 9 είναι ο τυχερός αριθμός.
(Προσοχή! Ο αριθμός μένει αυτούσιος δεν ανάγεται σε μονοψήφιο)
3) Ο τρίτος τυχερός αριθμός προκύπτει από την ημέρα γεννήσεως.  Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει γεννηθεί στις 29 του μήνα τότε αυτός είναι ο τυχερός αριθμός, δηλαδή το 29.  Προσοχή,ούτε ο τρίτος αριθμός ανάγεται σε μονοψήφιο.
4) Ο τέταρτος τυχερός αριθμός προκύπτει από τη χρονολογία γεννήσεως. Αν αθροίσουμε τα ψηφία της χρονολογίας αυτής μετά το άθροισμά της θα το αναγάγουμε αν χρειαστεί σε μονοψήφιο και τότε αυτός είναι ο τέταρτος τυχερός μας αριθμός


Παράδειγμα:  Aν ένα άτομο έχει γεννηθεί το 1984 έχουμε 1+9+8+4=22=2+2=4


 Άρα ο τυχερός αριθμός είναι το 4.
5) Ο πέμπτος τυχερός αριθμός προκύπτει από το άθροισμα των προηγούμενων 4 τυχερών αριθμών και αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς αφού είναι αυστηρά προσωπικός και μπορεί να βρει εφαρμογή σε πολλούς τομείς στη ζωή μας. 


Άρα για την Ευαγγελία που γεννήθηκε στις 29/4/1984 θα ισχύει
α) 1 (ο αριθμός πεπρωμένου) +β) 9 (Βαπτιστικό όνομα) +γ) 29 (ημερομηνία γεννήσεως) +δ) 4 ( χρονολογία σε μονοψήφιο αριθμό)
Προσθέτουμε 1+9+29+4= 43
Οι 5 αριθμοί που υπολογίσατε ισχύουν για όλη σας τη  ζωή και είναι καθαρά προσωπικοί. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε είτε για να δοκιμάσετε τη τύχη σας είτε για σημαντικές ημερομηνίες, ώρες κτλ κτλ. 
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία! 


 


Μάνος Μηκίδης 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X