Στους «4» Σάο Πάολο και Ατλ. Νασιονάλ

Σάο Πάολο και Ατλ. Νάσιοναλ είναι οι δυο ομάδες που πήραν τα ξημερώματα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, μετά και τις ρεβάνς των προημιτελικών.
Η Σάο Πάολο έχασε με 3-2 στον Ισημερινό από την Έμελεκ, αλλά με το 4-2 στον πρώτο αγώνα πήρε το εισιτήριο. Η Ατλέτικο Νάσιοναλ (Κολομβία) επικράτησε και δεύτερη φορά με 1-0 της Σέσαρ Βαγέχο, αυτή την φορά στο Τρουχίγιο του Περού…
Να αναφέρουμε πως οι δυο ομάδες που πήραν το εισιτήριο θα παίξουν μεταξύ τους στους «4»…

Στο Γκουαγιακίλ ο Μπολάνος πέτυχε τρία γκολ για την Έμελεκ, αλλά δεν έφτασαν για να κάνει η ομάδα του την ανατροπή. Η γηπεδούχος πέτυχε μάλιστα το 1-0 μόλις στο 1’. Η Σάο Πάολο… γύρισε το ματς με τέρματα από τους Άλαν Κάρντετς στο 29’ και Γκάνσο στο 40’… Στο δεύτερο μέρος ο Μπολάνο σκόραρε με πέναλτι στο 49’ και στο 53’, αλλά η Έμελεκ δεν πέτυχε 4ο γκολ, που θα έστελνε το ζευγάρι στην διαδικασία των πέναλτι.

Στο Περού η Ατλέτικο Νάσιοναλ πέτυχε δεύτερη νίκη με 1-0 κόντρα στην Σέσαρ Βαγέχο με γκολ από τον Καντόνα στο 79’ και έτσι πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο…  

Αναλυτικά στις ρεβάνς για τους «8» του Κόπα Σουνταμερικάνα έχουμε (στις παρενθέσεις είναι τα αποτέλεσμα των πρώτων αγώνων):
Τετάρτη
Εμελέκ – Σάο Πάουλο 3-2 (2-4)
(1’, 49’ πεν., 53’ πεν. Μπολάνος/29’ Αλαν Κάρντετς, 40’ Γκάνσο)
Σέσαρ Βαγέχο – Ατλ. Νασιονάλ 0-1 (1-0)
(79’ Καρντόνα)
Πέμπτη
Ρίβερ Πλέιτ – Εστουδιάντες (2-1)
Σέρο Πορτένιο – Μπόκα Τζούνιορς (0-1)

Σχετικά άρθρα