Για το «αδερφικό» 4 στα 4 ο Ολυμπιακός

Στο Βελιγράδι για «αδερφική» νίκη και το 4 στα 4, ταξιδεύει ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, Νovasports 2).

Στην πρώτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού σε παιχνίδι Ευρωλίγκας, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το 4 στα 4 και να έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρωτιάς στον όμιλο. Η kombank Arena αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτη αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 3 ώρες και πάνω από 20.000 Σέρβοι περιμένουν τον Ολυμπιακό σε μία ιδιαίτερη αναμέτρηση λόγω των φιλικών δεσμών των δύο ομάδων.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει γεμάτο απουσιολόγιο, με τον Μάρκ Λοτζέσκι να έχει τεθεί και εκείνος νοκ άουτ, μετά τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου. Ωστόσο την πρώτη του εμφάνιση αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Μετά το τζάμπολ οι φιλίες και οι αδερφοποιήσεις δεν παίζουν κανένα ρόλο καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούν τη νίκη, η οποία ίσως αποδειχθεί πολύτιμη στο μέλλον. Στον Ολυμπιακό αυτό το γνωρίζουν. Ο Ερυθρός Αστέρας από την άλλη μεριά έχει «καταπιεί» στην καυτή του έδρα τις Γαλατασαράι και Βαλένθια και θέλει να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται να βρει λύσεις στην θέση 3 και να αντιμετωπίσει τα μεγάλα κορμιά της φροντ λάιν των Σέρβων.

Ντάνι Ιερεθουέλο, Έντι Βιατόρ και Νουράν Ρουστού θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Σχετικά άρθρα