Χωρίς Μάνταλο και Μπακάκη κόντρα στην Παναχαϊκή!

Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι ο δεύτερος παίκτης της ΑΕΚ που μετά τον Πέτρο Μάνταλο κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος. Η «Ένωση» μπορεί να αγωνίζεται στη Football League, ωστόσο οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών της δεν περνάνε απαρατήρητες από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος δεν διστάζει να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τους παίκτες που ξεχωρίζει.

Αμφότεροι οι «κιτρινόμαυροι» επιλέχθηκαν για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε (προκριματικά EURO ’16, 14/11/2014 – «Γ. Καραϊσκάκης) και τη Σερβία (φιλικό, 18/11/2014 – «Δημοτικό Περιβολίων»).

Το θέμα βέβαια είναι πως για τους παίκτες η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι σούπερ, όμως για την ΑΕΚ και τον Τραϊανό Δέλλα, κακός μπελάς! Και αυτό διότι από τη στιγμή που οι Μάνταλος και Μπακάκης ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους «εκλεκτούς» του Ιταλού ομοσπονδιακού μας τεχνικού, αυτό σημαίνει πως δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, στις 16 του μήνα!

Συνυπολογίζοντας και το ότι ο Νίκος Γεωργέας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο 38χρονος προπονητής θα πρέπει αν δεν προλάβει ο 38χρονος το ματς της 6ης αγωνιστικής να προβεί σε αλχημείες για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Όσο για τη μεσοεπιθετική τριπλέτα, όλα είναι ρευστά, με τον Μπαρμπόσα και τον Ζόριτς να είναι οι δύο παίκτες που θα κληθούν ενδεχομένως να καλύψουν το ρόλο του επιτελικού μέσου…

Σχετικά άρθρα