Μιλοβάνοβιτς: «Κοιτάμε το αύριο»

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναλαμβάνει δράση καθώς το επόμενο διάστημα θα κληθεί να βρει στόχους ενόψει της νέας σεζόν στη Super League και μιλώντας στην «Live Sport» τόνισε πως οι παίκτες που θα έρθουν στην ΑΕΚ θα είναι για την επόμενη μέρα και όχι για τηFootball League.

«Καταρχήν θα πρέπει να ηρεμήσουμε με τη μεταγραφολογία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης. Η ομάδα έχει ξεκινήσει με τέσσερις νίκες και θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Κοιτάζουμε για το καλύτερο γιατί η ΑΕΚ στοχεύει ψηλά. Δε θα πάρουμε όμως παίκτες απλά για να πούμε ότι κάνουμε μεταγραφές».

Σε ερώτησή μας για το αν ισχύουν τα όσα έχουν δημοσιευτεί για ταξίδια στην Κεντρική Ευρώπη και Λατινική Αμερική, μας απάντησε: «Αν κάνω όλα αυτά τα ταξίδια θα γίνω… Μπράνκο… Κολόμβος! Κοίταξε να δεις. Θα εκμεταλλευτώ το ότι το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις η ΑΕΚ και θα πάω να δω κάποια παιχνίδια στο εξωτερικό. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά του Τεχνικού Διευθυντή. Να βλέπει, να προετοιμάζεται και να έχει λύσεις, όποτε προκύψει ανάγκη. Δεν κοιτάμε μόνο το σήμερα. Κοιτάμε και το αύριο. Κυρίως αυτό. Το ότι θα κάνω όμως ένα ταξίδι, δε σημαίνει ότι θα φέρω και παίκτη… Και φυσικά δεν πρόκειται να διαφημίσουμε το που θα πάμε».

Ολοκληρώνοντας τη σύντομη συνομιλία μας, ο κ. Μιλοβάνοβιτς παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις παικτών και από την ελληνική αγορά: «Έχουμε κάποιους παίκτες που παρακολουθούμε. Και Έλληνες και ξένους. Αλλά όπως είπα και πριν, δε σημαίνει κάτι αυτό…».

Σχετικά άρθρα