Άρωμα Ευρωλίγκας (video)

Ολοκληρώνεται απόψε η 4η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας η οποία περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις.

Για τον δεύτερο όμιλο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα με τις δύο ομάδες να μην έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα και να μετρούν ήδη 3/3. Από την άλλη μεριά η Άλμπα φιλοξενεί στο Βερολίνο την Λιμόζ με τους γηπεδούχους να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση και ενώ οι Γάλλοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη.

Για τον τρίτο όμιλο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του διατηρώντας το αήττητο. Ενώ τέλος στον τέταρτο όμιλο ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, λόγω της φιλίας των δύο ομάδων, στο Βελιγράδι που κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στον ίδιο όμιλο η Λαμποράλ Κούτσα στον εμφύλιο με την Βαλένθια ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη με τους γηπεδούχους να μην έχουν γευτεί ακόμα. Στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι διασταυρώνει τα ξίφη της με την Νεπτούνας η οποία προέρχεται από την ήττα με τον Ολυμπιακό ενώ οι Τούρκοι έχασαν στις λεπτομέρειες από την Λαμποράν εκτός έδρας.

Δείτε την προαναγγελία της Ευρωλίγκας.

Σχετικά άρθρα