«Βλέπει» Παναθηναϊκό από… την Ιταλία

Σε ιταλικό έδαφος ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό. Λίγες ώρες μετά από την ισοπαλία με τη Φιορεντίνα στο “Αρτέμιο Φράνκι”, οι ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου του Βορρά” προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Όσοι αγωνίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με χαλάρωμα στο γήπεδο και θεραπεία στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων με σουτ και κεφαλιές, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και παιχνίδι σε μικρό χώρο με περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα.

Ο Εργκούς Κάτσε προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έμεινε στο γυμναστήριο. Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Νωρίτερα, στις 17:30, στη μικτή ζώνη της Τούμπας θα γίνει η βράβευση του Στέφανου Αθανασιάδη ως MVP της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Σχετικά άρθρα