Φρεσκάρει την ομάδα ο Αναστασίου

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Αϊντχόφεν αναγκάζει τον Γιάννη Αναστασίου να προχωρήσει σε αρκετές τροποποιήσεις στο αρχικό σχήμα του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα .

Οι Πράσινοι έπαιξαν ματς υψηλού ρυθμού, έτρεξαν πολύ και δεν είναι λίγοι οι παίκτες που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν σε δεύτερο σερί παιχνίδι απαιτήσεων μέσα σε λίγες μέρες. Συν τοις άλλοις ο Αναστασίου θέλει να διορθώσει και κάποια κακώς κείμενα στο ανασταλτικό αλλά και στο αμυντικό κομμάτι.

Στην τετράδα άμυνας θα γίνει σίγουρα μία, ίσως και δύο αλλαγές. Ο Γιώργος Κουτρουμπής θα επανέρθει στο αρχικό σχήμα στο πλευρό του Γκόρντον Σίλντενφελντ . Ίσως να μείνει στον πάγκο ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και να παίξει αντί αυτού ο Χρήστος Μπούρμπος . Στα χαφ θα επιστρέψει στη φυσική του θέση ο Ντέιβιντ Μέντες, έχοντας μπροστά του τον Χρήστο Δώνη και πιθανώς τον Ουασίμ Μπούι, αν και διεκδικεί θέση και ο Τάσος Λαγός . Σίγουρη θέση στο σχήμα έχει ο Ντάνιελ Πράνιτς . Από εκεί και πέρα διεκδικούν δύο θέσεις οι Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Καρέλης . Όλα εξαρτώνται κατ’ ουσία από τον Μπεργκ . Εάν νιώθει καλά –γιατί την Τετάρτη είχε πυρετό και ο οργανισμός του εξασθένισε- θα ξεκινήσει και θα αφήσει στον πάγκο τον Πέτριτς και πιθανώς τον Καρέλη. 

Σχετικά άρθρα