Ο Ιβάν στην Θεσσαλονίκη για διπλό σκοπό

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Φιορεντίνα και έδωσε συγχαρητήρια στους επιτελείς του τα οποία και μετέφεραν στους παίκτες. Ο Σαββίδης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι το πρωί της Κυριακής. Και θα έρθει για διπλό σκοπό.

Αφενός για να δει το ντέρμπυ ΠΑΟΚ – Παναθηναικού το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα και να έχει μια σειρά επαφών με τους στενούς του συνεργάτες και αφετέρου για να συμμετάσχει στην  τελετή έναρξης του Διεθνούς Διαγωνισμού καλύτερης παρουσίασης με θέμα: «Οργανωτική και πνευματική ενοποίηση, προβλήματα και προοπτικές του ελληνικού κινήματος νεολαίας της ΣΑΕ Περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ».

Μάλιστα ο Ιβάν Σαββιδης θα είναι ο βασικός ομιλητής της εκδήλωσης που θα γίνει στο ξενοδοχείο Μακεδονια Παλλάς.

Ο διαγωνισμός, στον οποίο θα λάβουν μέρος 22 νέοι ομιλητές από τις δέκα μετασοβιετικές χώρες, θα πραγματοποιηθεί υπό το σύνθημα «Πάντα μαζί!

Πάντα ενωμένοι!» Ο διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της ΣΑΕ Περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ.  

Οι αξιότιμοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης:
 

. Ιβάν Σαββίδης – Συντονιστής ΣΑΕ Περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, Προέδρος της Ομοσπονδιακής Εθνικο-Πολιτιστικής Αυτονομίας των Ελλήνων της Ρωσίας

. Σάββας Αναστασιάδης – Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς

. Γιάννης Μπουτάρης – Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης

. Εύα Παπαδάτου – Διευθύντρια του Τμήματος Ευρώπης της Γενικής

Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού

. Στέφανος Ταμβάκης – Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

. Άγγελος Ασλανίδης – πρώην Συντονιστής ΣΑΕ Περιφέρειας Ευρώπης

. Χριστίνα Κελεσίδου – πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Μαύρης Θάλασσας

Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 9 Νοεμβρίου 2014 στις 10.30 π.μ. στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο “Macedonia Palace”. 

Σχετικά άρθρα