Επιλογές από Ισπανία, Μεξικό

 

256     ΑΛΚΟΡΚΟΝ –ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ       1        1,70 (Bet365)

Η Αλκορκόν εξακολουθεί να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, μετράει δύο τρίποντα στα τελευταία έξι, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται κοντά στην πρώτη εξάδα βάσει του ρόστερ που διαθέτει. Της δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσει τα κακώς κείμενα απέναντι στην πλέον αδύνατη ομάδα της κατηγορίας Γιαγκοστέρα. Η φιλοξενούμενη έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία έξι, μετράει πέντε γκολ στις έντεκα αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, διαθέτει μετριότατο ρόστερ και της λείπει η εμπειρία. Η διαφορά τους είναι μεγάλη, δεν αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις επειδή η Αλκορκόν δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι μέσα στη έδρα της. Πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσει απόψε αυτό τον… σκόπελο και θα πάρει το τρίποντο.

270   ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΤΣΙΑΠΑΣ         G/G  1,80

Μοντερέι και Τσιάπας κρατάνε στα χέρια τους το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Απερτούρα στο Μεξικό δύο αγωνιστικές πριν το τέλος (Μοντερέι έχει τρία ματς να δώσει ακόμη). Η γηπεδούχος είναι αήττητη εντός έδρας (4-3-0), αλλά και η φιλοξενούμενη μετράει μία ήττα στα τελευταία έντεκα, ενώ έφυγε «αλώβητη» από το «Τεκνολόχικο» στις επτά από τις τελευταίες εννέα επισκέψεις της. Οπότε για επιλογή σημείου ούτε λόγος. Αξίζει όμως, το goal. Αυτό παρουσιάστηκε στα επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους (1-1, 2-1, 2-1, 1-1, 0-0, 1-2, 1-2, 1-2). Επιπλέον, η Μοντερέι έχει πέντε σε επτά αγώνες στο πρωτάθλημα εντός έδρας και πέντε στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η Τσιάπας από την πλευρά της, μετράει έξι σε οκτώ ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και επτά στα τελευταία δέκα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

271     ΛΕΟΝ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ                    1        1,60 (Bet365)

Η Λεόν… χτύπησε φόρμα την καλύτερη χρονική στιγμή. Μετράει τέσσερις σερί νίκες, ενώ έχει και τη διαιτησία με το μέρος της (την ευνόησε στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της). Είναι μονόδρομος το τρίποντο έπειτα από τις χθεσινές νίκες των Κερέταρο (2-0 τη Μονάρκας) και Σάντος (2-1 την Πατσούκα). Υποδέχεται την Πουέμπλα η οποία έχει άγχος, καθώς παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μετράει έντεκα σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο, έχει δύο ήττες στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στη Λεόν, σκοράρει με το… σταγονόμετρο (οκτώ γκολ σε 15 αγώνες) και δίνει το 7ο παιχνίδι της το τελευταίο 20ήμερο.

 

 

Σχετικά άρθρα