Χορταστική μοιρασιά (2-2)

Η εικόνα του αγώνα φάνηκε από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά για το γκολ. Η Βέροια είχε τεράστια τριπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Μπεν στο 12 και στην  αντεπίθεση ο Εργοτέλης προηγήθηκε με το σουτ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη στη γωνιά του Καντιμοίρη. 
 
Η Βέροια αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με εκπληκτικό φάουλ του Καλτσά από πλάγια και μακρινή απόσταση, αλλά ο Εργοτέλης μπόρεσε να προηγηθεί ξανά. Αυτή τη φορά, στο 38, με το σουτ του Γιουσούφ κι αφού πρώτα η μπάλα είχε βρει το δοκάρι σε σουτ του Χαλκιαδάκη. 
 
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς στο 55 αλλά η κεφαλιά του Γιουσούφ βρήκε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. 
 
Και στο 61 η Βέροια ισοφάρισε ξανά. Ο Καλτσάς σούταρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λυκογιάννη που ήταν κολλημένο στο σώμα του και το αυστηρό πέναλτι που σφύριξε ο Λιαχούδης, αξιοποίησε ο Μπεν. 
 
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν στη συνέχεια για το γκολ της νίκης, δίχως αποτέλεσμα. Με την Βέροια να χαμογελά στο τέλος καθώς διατηρήθηκε ψηλά στη βαθμολογία, σε αντίθεση με τον Εργοτέλη που πάλι δε νίκησε στην έδρα του και έμεινε στις τελευταίες θέσεις. 
 
Ο Λιαχούδης ελέγχεται για την απόφασή του στο πέναλτι υπέρ της Βέροιας. Κίτρινες είδαν οι Χαντί, Τζανακάκης, Λυκογιάννης- Μπαργκάν, Αμαραντίδης
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντζογλου, Χαντί (72 Βλαχοδήμος), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (78 Παμλίδης)
 
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αραγόνες, Αμαραντίδης, Καλί, Μπατιόν, Καταλα, Μπαλάφας (41 Γεωργιάδης0, Ντουμίτρου, Μπεν (81 Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα (53 Μπαργκάν). 

Σχετικά άρθρα