Ο Ρομπέρτο απογοήτευσε τους «μπιανκιονέρι»

Για το χαμένο πέναλτι του Αρθούρο Βιντάλ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο τεχνικός της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ομάδας του με την Πάρμα, και ο Ιταλός τεχνικός και δεν έκρυψε πως η απόκρουση του Ρομπέρτο απογοήτευσε τους «μπιανκονέρι»! Βλέπετε, με αυτή την επέμβαση του Ισπανού τερματοφύλακα, οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το προβάδισμα έναντι της «μεγάλης κυρίας» σε περίπτωση ισοβαθμίας των δυο συλλόγων…        

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας δήλωσε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του!
«Το πέναλτι ήταν σημαντικό, αλλά ο Βιντάλ έκανε λάθος και αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Από την μια πλευρά είχαμε ενθουσιασμό για τη νίκη, από την άλλη απογοήτευση για το πέναλτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι λύσαμε τα προβλήματα μας, πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα τελειώματα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Γιουβέντους.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε ακόμα για τις σχέσεις του με τους οπαδούς της Γιουβέντους, δήλωσε πως δεν τον υποδέχτηκαν θερμά , αλλά με το πέρασμα του χρόνου κατάφερε και τους κέρδισε… Να θυμίσουμε ότι η είδηση της πρόσληψης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε ξεσηκώσει… θύελλα διαμαρτυριών από τον κόσμο της Γιουβέντους. «Ήταν φυσικό πως όταν ήρθα στους οπαδούς άρεσε ο Κόντε και έτσι δεν είχα ένα θερμό καλωσόρισμα. Πάντα είχα τον σεβασμό των οπαδών, αλλά είναι φυσικό ότι ήθελα χρόνο να τους κερδίσω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Σχετικά άρθρα