Ο Σουάρες… σέρβιρε τη νίκη (videos)

Ο Σουάρες… γλίτωσε τη Μπαρτσελόνα από νέο «ατύχημα» στη Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς με δυο ασίστ του Ουρουγουανού άσου οι «μπλαοουγκράνα» νίκησαν με ανατροπή 2-1 στην Αλμερία, έχοντας και τρία δοκάρια! Έτσι, η «Μπάρτσα» νίκησε μετά από δυο σερί ήττες, και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή, με όλες τις υπόλοιπες ομάδες να ‘χουν βέβαια ματς λιγότερο! Η γηπεδούχος έμεινε με ένα πόντο στα πέντε τελευταία της (0-1-4) και γνώρισε την 4η σερί ήττα!

Στο πρώτο μέρος ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε κενή εστία σημάδεψε το δοκάρι και έτσι ο Αργεντινός άσος έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Θάρα με τα περισσότερα τέρματα στην Πριμέρα. Η Αλμερία κατάφερε να μπει μπροστά σκορ στο 37’, όταν ο Μπιφουμά έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα τον Μπράβο!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουίς Ενρίκε έριξε στο ματς Σουάρες και Νεϊμάρ . Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε και δεύτερο δοκάρι σε  κοντινό του σουτ. Στο 73’ μοίρασε όμως έτοιμο γκολ στον Βραζιλιάνο αυτός ισοφάρισε… Στο 82’ ο Ζόρντι Άλμπα, μετά από νέα ασίστ Σουάρες, πέτυχε το 2-1 και την ανατροπή για τη «Μπάρτσα».

Οι συνθέσεις
ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρούμπεν, Σίμο, Τρουγίλο, Βελέζ, Ντουμπαρμπιέρ, Βέρζα, Αζίζ, Τόμας (85’ Βέλινγκτον), Σοριάνο (68’ Χεμέντ), Ζονγκό, Τιεβί (77’ Μέντεζ).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Αντριάνο, Μπάρτρα, Μασεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (66’ Τσάβι), Ραφίνια, Πέδρο (46’ Σουάρεζ), Μέσι, Ελ Χαντάντι (46’ Νεϊμάρ).


Σχετικά άρθρα