Τέλος ο Χαλίλχοτζιτς

Λίγους μήνες διήρκεσε η συνεργασία της Τραμπζονσπόρ με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, καθώς ο Βόσνιος τεχνικός εδώ μερικές ώρες αποτελεί παρελθόν για την τουρκική ομάδα. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο πρώην προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ερσούν Γιανά, να είναι το φαβορί για την αντικατάστασή του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας, έλαβε μία υψηλή χρηματική αποζημίωση της τάξης των 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να φύγει από την ομάδα της Τραπεζούντας. Είναι χαρακτηριστικό πως το απόγευμα της Κυριακής, η Τραμπζονσπόρ έφτασε στη νίκη με 3-2 εντός κόντρα στην Κόνιασπορ, σε παιχνίδι που είχε υπηρεσιακό τεχνικό…  

Η τουρκική ομάδα είχε πολλές απώλειες στο πρωτάθλημα, ενώ και στο Γιουρόπα Λιγκ είναι στην 2η θέση του 12ου ομίλου πίσω από την Λέγκια που προκρίθηκε. Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, που έκανε σπουδαία πράγματα στο Μουντιάλ με την Αλγερία, πήγε στον τουρκικό σύλλογο με πολλά όνειρα, αλλά η χρονιά δεν κύλησε καλά… Να θυμίσουμε πως ο Βόσνιος τεχνικός είχε απειλήσει το καλοκαίρι πως το φύγει, εάν η Τραμπζονσπόρ δεν έκανε μεταγραφές, και τελικά η διοίκηση πήρε παίκτες, όπως ο Όσκαρ Καρντόσο … Στην τουρκική ομάδα πήγε και στο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Σχετικά άρθρα