«Πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε»

Πολύ έντονη ήταν η παρουσία και η προσφορά των Ελλήνων παικτών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, με τους Διαμαντάκο, Μήτρογλου να σκοράρουν, όπως και οι Μπουχαλάκης (έστω και με τη βοήθεια του Παπαγεωργίου), Αυλωνίτης, ενώ ο Γιαννούλης έκανε το καλύτερο ματς του στους ερυθρόλευκους και είχε τη σέντρα στο τέταρτο γκολ
 
Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το ματς οι Μπουχαλάκης, Γιαννούλης και Αυλωνίτης:
 
Ανδρέας Μπουχαλάκης: 
 
«Από την πρώτη στιγμή θέλαμε να πιέσουμε την αντίπαλο ομάδα, να δημιουργήσουμε και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, καθώς στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θέλαμε να δείξουμε τη δυναμική μας στον κόσμο μας.»
 
O προπονητής έκανε εκτεταμένο ροτέισον δείχνοντας έτσι πως το ρόστερ έχει βάθος. Συμφωνείς;
 
«Όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας δουλεύουν σκληρά για να δείξουν στον προπονητή τους το καλύτερο και νομίζω πως όποτε ο προπονητής δει αυτό που θέλει θα τους δώσει την ευκαιρία. Δείξαμε σήμερα ότι όλα τα παιδιά κάθε στιγμή δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα.»
 
Ο προπονητής σας αποφεύγει να μιλάει για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές αλλά μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε σε σένα και στον Γιαννούλη για την εικόνα που είχατε.
 
«Και εγώ και ο Κώστας (σ.σ Γιαννούλης) είχαμε καιρό να αγωνιστούμε αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Θέλουμε να δείξουμε από τη μεριά μας ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε όλο αυτό τον καιρό.»
 
Η διακοπή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα για τις επόμενες υποχρεώσεις της;
 
«Είχαμε ένα βεβαρυμένο πρόγραμμα με πολλά ματς σε λίγες μέρες, είναι ευκαιρία να ηρεμήσουμε, να μπούμε ξανά σε ρυθμούς σιγά σιγά, να βρεθούμε περισσότερο και  να επιστρέψουμε για τη δύσκολη συνέχεια».
 
Κώστας Γιαννούλης:
 
«Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ελπίζω οι θεατές να το ευχαρίστησαν. Είχε πολλές φάσεις πολλά γκολ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ήμασταν σοβαροί μετά από ένα ματς του Champions League. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να το κατακτήσουμε.
 
Όλοι πρέπει να προσφέρουμε σε αυτή την ομάδα. Είμαστε 25 παίκτες και είμαστε όλοι έτοιμοι. Όταν ο προπονητής μας δίνει την ευκαιρία πρέπει να δείχνουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και θα κάνουμε αυτά που κάναμε σήμερα.
 
Όλα τα παιδιά πήγαμε καλά, όχι μόνο εγώ και ο Ανδρέας (σ.σ Μπουχαλάκης). Σίγουρα αυτό μας κάνει χαρούμενος και μας δίνει περισσότερη θέληση για να τον δικαιώσουμε.
 
Θα έχουμε χρόνο στη διακοπή να δουλέψουμε κάποιες αδυναμίες μας και στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι.
 
Σίγουρα ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μου. Είμαι δύο μήνες στην ομάδα, δουλεύω καθημερινά έτσι ώστε να είμαι έτοιμος όταν χρειαστεί να μπω».  
 
Τάσος Αυλωνίτης:
 
Πέτυχες ακόμα ένα ωραίο γκολ σήμερα και καταχειροκροτήθηκες από τον κόσμο αμέσως μετά. Πως αισθάνεσαι για αυτό;
 
«Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δίνει στήριξη και στο γκολ με τον Παναθηναϊκό αλλά και τώρα, σε κάθε ευκαιρία μου την δίνει, τον ευχαριστώ πολύ και προσωπικά το γκολ θέλω να το αφιερώσω στον κύριο Μουρίκη, γιατί έχει δουλέψει πολλές ώρες μαζί μου έξτρα, αν η ομάδα έχει πρωί προπονήσεις αυτός μου κάνει έξτρα και το απόγευμα και θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα και συνεχίζω δυνατά».
 
Κάθε γκολ που πετυχαίνεις σε βοηθάει στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Νοιώθεις ολοένα πιο δυνατός;
 
«Ναι νοιώθω πολύ πιο δυνατός σε σχέση με το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μεγάλη αυτοπεποίθηση και όπως σας είπα και πάλι ο κόσμος μου δίνει πολύ δύναμη και με στηρίζει, οπότε θέλω να του το ανταποδώσω»

Σχετικά άρθρα