Αναστασιάδης: «Η Παναγιά θέλει να μας έχει στην τσίτα»

Στα λάθη των ποδοσφαιριστών του από τα οποία προήλθαν τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του:

Για την εξέλιξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «To σίγουρο είναι ότι είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα και δεν το περίμενα. Μπορούσαμε να πάρουμε το ματς αλλά κάναμε φθηνά λάθη. Δεν μας πήγε τίποτε. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές. Ο Κλάους ήταν άρρωστος, ο Σαλπιγγίδης ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό με το πόδι του, ενώ δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε από την αρχή με κάποια άλλα παιδιά. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το αποτέλεσμα είναι άδικο».

Για τις φάσεις που έκριναν την αναμέτρηση: «Ο Παναθηναϊκός είχε τρεις φάσεις σε όλο το ματς. Δυο δικά μας λάθη έφεραν τα γκολ του. Συμφωνώ ότι αν δεν γίνει λάθος δεν μπαίνει γκολ απλά αυτή τη φορά εμείς τα πληρώσαμε. Καθοριστική και η φάση του Παπαδόπουλου μετά το 1-1 όπου εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Πάντως είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη και να ξεκουραστούμε αυτό το δεκαπενθήμερο αλλά από ότι φαίνεται η Παναγιά θέλει να μας έχει στην τσίτα».

Για το αν χρειαζόνταν κάποιοι ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα: «Το ίδιο θα έκανα. Θέλω να πω όμως κάτι. Δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Η ομάδα παλεύει και δεν ήταν κακή. Είχε δεκαπέντε παραπάνω στημένα από τον Παναθηναϊκό, είχε κλείσει τον αντίπαλο στην περιοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνει μια ομάδα όταν παίζει συνεχόμενα ματς και δεν έχω παράπονο».

Για τον λόγο που δεν ξεκουράζει τον Σαλπιγγίδη: «Ο Σαλπιγγίδης κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο που δεν μπορεί να τα κάνει άλλος παίκτης. Κάνει καλή ζωή, δεν έχει τραυματιστεί απλά το τελευταίο διάστημα πονά στο πόδι. Για να παίξει άλλος θα πρέπει να είναι έτοιμος και είδατε ότι τόσο ο Περέιρα όσο και ο Παπαδόπουλος είχαν χάσει προπονήσεις».

Για τον λόγο που δεν χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες όπως ο Κουλούρης και ο Ποζατζίδης: «Γιατί θα τους καταστρέψω. Δεν είναι έτοιμα αυτά τα παιδιά για πρωταθλητισμό. Ο Κουλούρης με άλλους τρεις έπαιξαν στην Κ20 με τον Παναθηναϊκό και ήταν κακός. Απέναντι στην Κ20 του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλός. Θα ήταν απέναντι στην πρώτη ομάδα; Να ξέρετε πρώτος είμαι που θέλω να παίξουν αυτά τα παιδιά αλλά δεν είναι έτοιμα».

Τέλος, τόνισε πως το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, απαντώντας σε κάποιες φήμες για τον λόγο που ο Ρατς επισκέφτηκε γιατρό στην Σερβία για την θεραπεία του.

Σχετικά άρθρα