Κουτρουμπής: «Μπορούμε την ανατροπή στο πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA και τόνισε πως παρότι έπαιξαν αμυντικά κατάφεραν με δύο κόντρες να πετύχουν δύο τέρματα και να πάρουν τη νίκη. Μίλησε ακόμα και για το γεγονός ότι για πρώτη φορά ήταν αρχηγός της ομάδας

Αναλυτικά:

“Θέλαμε τη νίκη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Καταφέραμε παρά το ότι είχαμε αμυντικούς προσανατολισμούς να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε τη νίκη”.

Για τον Μπεργκ: “Όλοι περιμένουμε την επάνοδο του Μπεργκ στους αγωνιστικούς χώρους. Ο προπονητής διάλεξε αυτούς του παίκτες και δικαιώθηκε”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στο πρωτάθλημα. Και με τον Ολυμπιακό και έδω όμως δείξαμε καλό πρόσωπο. Πλησιάσαμε στη βαθμολογία και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Για τη διακοπή: “Θα ήταν καλό να μην υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα όμως είναι μία ευκαιρία για περισσότερη δουλειά ώστε να γυρίσει και ο Μπεργκ. Θα είμαστε έτοιμοι για τα δύο επόμενα παιχνίδια που είναι εντός έδρας”.

Για την τακτική: “Είχαμε πει ότι θα πιέσουμε ψηλά αλλά δεν μας βγήκε. Παίξαμε πολύ πίσω. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε. Βάλαμε δύο γκολ στις αντεπιθέσεις και πήραμε τη νίκη”.

Για το ότι ήταν αρχηγός σήμερα: “Είναι μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός σήμερα και ήταν η πρώτη φορά. Δεν το πίστευα. Ο προπονητής με επέλεξε”.

Για αν θέλει να πάει στην Εθνική: “Η Εθνική είναι στόχος για όλους. Έχουμε όμως πολύ καλά στόπερ στην ομάδα και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος”.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός φέτος. Είναι πιο ομάδα από πέσυρι και παίζει πιο επιθετικά”.

Σχετικά άρθρα