Άρχισαν να πιστεύουν

«Είναι μόνο η αρχή», ήταν μια από τις φράσεις που κυριαρχούσαν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα . Είναι πια ολοφάνερο ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού πιστεύουν πια περισσότερο στις ικανότητές τους.

Η άποψη που πλειστάκις έχει διατυπώσει ο Γιάννης Αναστασίου, ότι οι Πράσινοι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους, έχει κερδίσει πολλούς υποστηρικτές. Διότι όσο στον Παναθηναϊκό αναλογίζονται τις γκέλες με Λεβαδειακό, Καλλονή, ΟΦΗ τόσο καταλαβαίνουν ότι σήμερα θα ήταν είτε στην πρώτη θέση είτε μια ανάσα από την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη διεκδίκηση του τίτλου, αρκεί να βρει τη σταθερότητα που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρωτίστως να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη Λεωφόρο. Μέσα στο Νοέμβριο οι Πράσινοι έχουν δύο σερί εντός έδρας ματς με Εργοτέλη και Βέροια και έχουν βάσιμες ελπίδες ότι εάν κάνουν το απόλυτο, θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την πρώτη θέση.

Ευρώπη δεν υπάρχει ουσιαστικά πλέον για το Τριφύλλι, ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι ετοιμοπόλεμος, οι τραυματίες θα επιστρέψουν. Το momentum είναι με τον Παναθηναϊκό. Η πορεία του Νοεμβρίου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις δυσκολίες του Δεκεμβρίου για τους Πράσινους. Εκεί όπου θα τους περιμένουν δύο δύσκολες έδρες, το Αγρίνιο και η Τρίπολη. Αν όμως έχει πάρει φόρα το Τριφύλλι, όλα θα είναι διαφορετικά.

Σχετικά άρθρα