Καζάζης: «Δεν είχαμε την απόδοση που θέλω»

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη» στον αγώνα με την ΑΕΚ με 3-1 σετ. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος ωστόσο η Ένωση έκανε μία αξιόλογη προσπάθεια υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του απώλεια σετ στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των πρωταθλητών, Δημήτρης Καζάζης, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι για την ομάδα του.

«Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι. Κερδίσαμε χωρίς να πιάσουμε την απόδοση που ήθελα. Ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Ήταν φανερό ότι χάσαμε ρυθμό στο 3ο σετ, αλλά δεν είχαμε απόλυτη συγκέντρωση. Το 2ο σετ ήταν παγίδα όπως εξελίχθηκε γιατί μας δημιούργησε χαλάρωση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και στήριξε η βοήθεια του ήταν σημαντική», είπε ο Καζάζης.

Από την άλλη μεριά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Οι παίκτες της ΑΕΚ διψούν για διακρίσεις. Το έδειξαν αυτό και σήμερα. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση με εξαίρεση το δεύτερο σετ. Χάσαμε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες από λάθη απειρίας. Ο Ολυμπιακός ίσως να μας υποτίμησε λίγο αλλά κι εμείς παίξαμε σπουδαία. Κρατάμε το πάθος που δείξαμε και πάμε στο επόμενο ματς που είναι επίσης δύσκολο, κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Σχετικά άρθρα