Μένει ο Ξανθόπουλος, ενδιαφέρον για Κόλεμαν (pic)

Ο Ουίλ Κόλεμαν ενδέχεται να προστεθεί στο δυναμικό του Πανιωνίου, στον οποίο θα παραμένει ο Βασίλης Ξανθόπουλος παρότι έχει πρόταση από την ισπανική Ανδόρα!

Οι «κυανέρυθροι» αναζητούν εδώ και μέρες ενίσχυση στην φροντ λάιν τους και έχουν κάνει πρόταση στον 26χρόνο Αμερικανό σέντερ Μάικλ Έρικ, ο οποίος, όμως, δεν έχει δώσει την οριστική απάντηση του. Ο Έρικ εξετάζει προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, με μεγαλύτερο μπάτζετ και στόχους από τον Πανιώνιο και γι’ αυτό καθυστερεί την απάντηση του.

Ο «Ιστορικός» από την μεριά του έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στις εναλλακτικές λύσεις, με κυριότερη εκείνη του Ουίλ Κόλεμαν, του, επίσης, 26χρόνου Αμερικανού σέντερ, που αγωνίστηκε την σεζόν την σεζόν 2012-13 στην ελληνική Α1 με την Καβάλα και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Κόλεμαν έχει αρχίσει την φετινή αγωνιστική χρονιά στην ισραηλινή Χάποελ Χολόν, από την οποία αναμένεται να αποχωρήσει από μέρα σε μέρα. Είναι πιθανόν, συνεπώς, ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του να είναι ο Πανιώνιος του Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον οποίο είχε για σύντομο διάστημα στο τέλος της σεζόν 2012-13 προπονητή στην Καβάλα.

Οι «κυανέρυθροι», εξάλλου, δεν κινδυνεύουν να χάσουν έναν πολύτιμο παίκτη του ρόστερ της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο 30χρόνος πόιντ γκαρντ δέχθηκε πρόταση από την «νεοφώτιστη» στην ACB Λίγκα Ανδόρα, στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Μπόγρης. Η Ανδόρα θέλει τον Ξανθόπουλο για αντικαταστάτη του Βίκτορ Σάδα, που τραυματίστηκε, αλλά η πρόταση δεν καλύπτει τον 30χρόνο πόιντ γκαρντ, ο οποίος θα παραμείνει στον Πανιώνιο.

Σχετικά άρθρα