Μάρτενς: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Την αυτοκριτική που πρέπει να αρμόζει σε κάθε παίκτη του ΠΑΟΚ έκανε ο Βέλγος Μάαρτεν Μάρτενς με δηλώσεις του. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Δικεφάλου με τον οποίο αναμένεται να γίνουν συζητήσεις άμεσα, αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ντέρμπι, δεν είχε πολλές φάσεις. Ήμασταν οργανωμένοι σαν ομάδα, τρέξαμε, ωστόσο, ο αντίπαλος με λιγοστές ευκαιρίες πέτυχε δύο γκολ κι αυτό είναι κρίμα. Παρότι δεν ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ αυτούς το γεγονός ότι χάσαμε με δύο φάσεις είναι αυτό που μας στεναχωρεί. Θα μπορούσαμε να μην χάσουμε. Η ισοπαλία, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη στις αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού καθώς δεν είχε καλές επιστροφές στην άμυνα. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που δεχτήκαμε τα γκολ. Πρέπει να το συζητήσουμε σίγουρα στα αποδυτήρια. Να μάθουμε από τα λάθη μας. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε, ώστε να μην ξανασυμβεί στο μέλλον.

Αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να κατακτήσουμε τον τίτλο στο τέλος της χρονιάς πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια». 

Όσο για το γκολ που πέτυχε στην Ιταλία εναντίον της Φιορεντίνα, είναι κάτι που θα το θυμάται συνέχεια:

«Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή για μένα το γκολ στην Ιταλία. Ωστόσο δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί φτάσαμε κοντά στη νίκη αλλά δεν την πήραμε. Αν είχαμε κρατήσει λίγα λεπτά θα πετυχαίναμε μία σπουδαία νίκη, γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Ήταν ωραίο για μένα που πέτυχα ένα γκολ, αλλά ήταν μόνο ένα γκολ και ξέρω ότι πρέπει να κάνω πολλά περισσότερα».

Σχετικά άρθρα